in

Român omorât în propria casă. Suspecți: Doi conaționaliUn român în vârstă de 43 de ani a fost omorât în propria locuință, în Grinsby, Lincolnshire. Poliția are în custodie doi suspecți, ambii de origine română.

Mihai Cernat a fost atacat în casa sa și a murit în luna decembrie 2017, la cinci zile după incident. Suspecții, Florian Iasmin, de 30 de ani și Florin Hapliuc, de 24 de ani, au fost acuzați, inițial, de vătămare corporală cu inenție, pentru ca apoi încadrarea lor să se schimbe în omucidere.

Potrivit poliției, atacul s-a produs în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2017, Cernat murind pe 5 decembrie, pe patul de spital.


Se crede că românul a fost lovit după o ceartă cu cei doi, iar judecata va începe pe 23 aprilie a.c.

Apărătorul lui Iasmin Florian a cerut ca data procesului să fie amânată pentru chestiuni care includ rapoarte medico-legale, însă judecătorul nu a fost de acord cu acest lucru, se arată în Grimsby Telegraph.

Inspectorul șef Stewart Miller, de la echipa de crime majore din Poliția Humberside, a declarat că a fost un incident izolat în interiorul unei proprietăți care nu prezintă niciun risc pentru comunitate. El a mai spus că poliția nu mai caută pe nimeni în legătură cu moartea lui Cernat.

Serviciul de Ambulanță din East Midlands a fost chemat la o adresă din Oxford Street, Grimsby, pe 1 decembrie, la ora 15.20 după ce a primit un telefon că un bărbat este rănit.

Crima din Seven Kings: Genu Armeanu nu recunoaște că i-a tăiat gâtul fostei iubite

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cine sunt cei doi români morți în tragedia din Edgware. Erau din Satu-Mare, unul dintre ei avea o fetiță

Fiscul din România introduce noi reguli pentru taxarea românilor din străinătate