Menu
in

Român, principal suspect în cazul uciderii unei pensionare irlandeze

Un român este căutat de poliția irlandeză în legătură cu uciderea pensionarei Rose Hanrahan, în vârstă de 78 de ani, în decembrie 2017.

Ucigașul acesteia nu a fost găsit în doi ani, cu toate că a fost căutat de poliție, Europol și Interpol, scrie Irish Mirror.

Acum, au apărut noi informații potrivit cărora principalul suspect este un cetățean român.

De asemenea, Poliția Irlandeză, Gardai, a solicitat un mandat european, la sfârșitul verii trecute, pentru arestarea unui suspect în Marea Britanie. O sursă a publicației amintite a spus însă că acesta caz se află în fața instanțelor britanice care urmează să decidă dacă cel prins va fi extrădat sau nu.

Gardai a refuzat să comenteze rapoartele conform cărora, la 24 de ore de la crimă, criminalul a plecat cu un feribot din Irlanda în Franța.

De asemenea, poliția nu a comentat rapoartele conform cărora doamna Hanrahan a fost găsită legată și sugrumată în casa ei sau că suspectul a fost identificat pe camerele de supraveghere.

Helen Carmody, sora victimei, a spus în urma uciderii ei: „Nu a făcut nimic nimănui. Tuturor le plăcea Rosie, fiecare trăia bine. Iubea grădinăritul și juca bingo. ”

Un purtător de cuvânt al poliției irlandeze a declarat: „Gardaí este conștient de faptul că o persoană a fost arestată pentru un mandat de arestare europeană. Nu există informații suplimentare în acest moment.”

A tâlhărit o femeie de 82 de ani și se ascundea în România. A fost arestat

Ucigașul român al unei femei din Essex: „Aveam diavolul în mine”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version