in

Român, principalul suspect de uciderea unei profesoare irlandeze

Român, principalul suspect de uciderea unei profesoare irlandeze

Un român a fost reținut de poliția Tullamore Garda, Irlanda, ca principal suspect în legătură cu ancheta uciderii profesoarei Ashling Murphy, scrie Irish Examiner.

Bărbatul, cetățean român care locuiește de câțiva ani în regiunea Co Offaly, a fost arestat ieri, 12 ianuarie, în urma agresiunii care a dus la moartea unei profesoare din localitate, în vârstă de 23 de ani.

Ashling Murphy a predat la o școală primară locală și era cunoscută în cercurile muzicale tradiționale.

Bărbatul a fost arestat după ce două femei care se plimbau au recunoscut-o pe Murphy, care a fost atacată în jurul orei 16:00, pe malul canalului din Tullamore, Co Offaly.

Șoc în nordul Londrei. Șofer român de TIR, acuzat de crimă. Rămășițele unei femei de 20 de ani, găsite într-un parc din Neasden

Poliția a confirmat, ieri seară, la ora 19.40, că Ashling Murphy a murit și a deschis o anchetă pentru crimă.

Cadavrul profesoarei a fost luat de la fața locului în jurul orei 21.00.


Incidentul violent, care a avut loc pe drumul folosit în mod regulat pentru plimbări și alergare, a șocat oamenii din oraș și nu numai.

Porțiunea canalului în care a avut loc atacul se numește Fiona’s Way în memoria Fionei Pender, o femeie care a crescut în apropiere și este dată dispărută din 1996.

Poliția face un apel către orice persoană care deține informații despre acest atac să ia legătura cu ofițerii. În special, se face un apel către orice persoană care se afla în zona Cappincur din Tullamore înainte de ora 16:00, miercuri.

Oricine are informații este rugat să contacteze Tullamore Garda Station la 057 932 7600, Garda Confidential Line, la 1800 666 111 sau orice stație de poliție.


…Român, principalul suspect de uciderea unei profesoare irlandeze…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

imagini șocante

Imagini ȘOCANTE cu accidentul provocat de un român care a ucis 3 oameni în Marea Britanie

Scandal de SPIONAJ în Parlamentul britanic. O femeie de afaceri spiona pentru Partidului Comunist Chinez

Scandal de SPIONAJ în Parlamentul britanic. O femeie de afaceri spiona pentru Partidului Comunist Chinez