in

Anglia: Român șofer la Hermes, acuzat că a furat din colete. Ce pedeapsă riscă

Anglia: Român șofer la Hermes, acuzat că a furat din colete. Ce pedeapsă riscă

Un român șofer la firma de livrare Hermes este acuzat că a furat din coletele pe care trebuia să le distribuie. Acesta a fost avertizat că riscă peste trei ani de închisoare.

Eduard Zarioiu, de 45 de ani, din Churchill Road, Norwich, este acuzat că în perioada august-decembrie 2020 a furat un număr important de colete aparținând companiei de Hermes.

Acesta se confruntă și cu acuzația de deținere de articole furate, inclusiv articole electrice, aparate de uz casnic, îmbrăcăminte, genți de mână și parfumuri.

Anglia: Cuplu de români, furturi de 200.000 de lire sterline de la Amazon. Scoteau bunurile din depozit și le vindeau on-line la preț redus

Vineri, la Curtea de Magistraților din Norwich, el nu a recunoscut acuzațiile, dar i s-a spus că că valoarea bunurilor furate înseamnă că, dacă va fi găsit vinovat, riscă mai mult de trei ani de închisoare.

De asemenea, soția sa, Elena-Mirela Zaroiu, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de deținerea de bunuri obținute ilegal și a fost avertizată că poate primi 18 luni de închisoare. Nici aceasta nu a recunoscut fapta.

Cei doi urmează să fie judecați la Curtea Coroanei din Noewich, pe 23 decembrie.…Anglia: Român șofer la Hermes, acuzat că a furat din colete. Ce pedeapsă riscă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Lupta cu varianta OMICRON: Toate persoanele peste 18 ani din Marea Britanie vor putea primi a treia doză

Lupta cu varianta OMICRON: Toate persoanele peste 18 ani din Marea Britanie vor putea primi a treia doză

Sajid Javid, îngrijorat noua variantă Omicron: „Ne așteptăm să crească numărul cazurilor în zilele următoare”

Sajid Javid, îngrijorat de noua variantă Omicron: „Ne așteptăm să crească numărul cazurilor în zilele următoare”