in

Român traficant de droguri în Anglia. Susține că avea nevoie de bani pentru fiica sa bolnavă de cancer

român traficant de droguri

Un român traficant de droguri din Basingstoke a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în Anglia după ce a fost prins vânzând cocaină.

Acesta le-a spus judecătorilor din Winchester că a fost forțat să facă trafic de droguri după ce a împrumutat 10.000 de lire sterline pentru a plăti tratamentul fiicei sale bolnave de cancer.

Nicolae Timirasu făcea trafic de cocaină pentru rețeaua Pablo din Basingstoke, scrie Basingstoke Gazette, în timp ce fiica sa urma un tratament pentru cancer România, după cum susține infractorul.

Bărbatul de 46 de ani a fost oprit de un ofițer de poliție în civil în parcarea Waitrose din Basing View, pe 30 septembrie, după ce un bărbat a fost martor la o vânzare de cocaină.

Românul a fost audiat la Winchester Crown Court vineri (3 decembrie).

Asupra lui Timirasu au fost găsite patru pachete de cocaină, iar alte 35 de pachete au fost descoperite în mașina sa, alături de 970 de lire sterline în numerar.

În urma unei percheziții la domiciliul acestuia, poliția a găsit încă 4.325 de lire sterline, patru seturi de cântare și o listă de dealeri cu detalii de contact.

Doi români, frate și soră, conduceau o rețea de prostituție și plasare de droguri în Anglia

În telefonul mobil al traficantului a fost găsită o persoană de contact listată ca „Pabby”, referindu-se la rețeaua Pablo, potrivit procurorului Rebecca Fairbairn.

Apărătoarea lui Timirasu a spus instanței că acesta a împrumutat bani de la „persoane nepotrivite” pentru a plăti tratamentul fiicei sale.

Ea a spus: „A împrumutat bani de la acești oameni și ulterior i s-a cerut să vândă droguri. Ca urmare, el se află astăzi aici, pentru a fi condamnat pentru această infracțiune.”

„Domnul Timirasu este singurul suport financiar al familiei și plânge de fiecare dată când vorbește despre fiica lui, a spus „aș face orice pentru copiii mei”, a declarat avocata.

Potrivit acesteia, soția și copiii inculpatului, care s-au născut în Marea Britanie și acum locuiesc în România, „se bazează financiar pe el”.

După eliberare, el va fi extrădat în România, potrivit noilor legi ale imigrației din Marea Britanie.


…Român traficant de droguri în Anglia. Susține că avea nevoie de bani pentru fiica sa bolnavă de cancer…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.8]

sosoaca botnita

Circ în Parlamentul României. Senatoarea Șoșoacă și-a pus BOTNIŢĂ

Noi măsuri de carantină, în vigoare peste câteva zile

Teste PCR OBLIGATORII pentru cei din Marea Britanie care merg în România de sărbători. Noi măsuri de carantină, în vigoare peste câteva zile