in

Român urmărit internațional arestat pe Aeroportul Bacău. Avea de gând să ajungă în Londra

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Bacău au depistat la controlul de frontieră un bărbat, pe numele căruia exista un mandat de arestare european, emis de autoritățile din Italia, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Duminică, 12 ianuarie 2020, în jurul orei 14.00, la Aeroportul International „George Enescu’’ Bacău s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, din direcția Londra-Luton (Marea Britanie), cetățeanul român A.C. în vârstă de 45 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare emis de autoritățile din Italia pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Bărbatul a fost reținut, fiind ulterior predat lucrătorilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Româncă arestată pe aeroportul Luton sub acuzația de sclavie modernă
Zbor din România pe Aeroportul Luton, anulat din cauza ceții. Revoltă pe Facebook: „Împărțeau câte o pungă de BakeRolls și o sticlă de apă la 0,5l”

Nou preț record pentru o casă în Londra. Cât are de gând să plătească un magnat chinez pentru achiziția unei proprietăți în capitala britanică