in

Muncitor român zdrobit de un zid în Leyton. A început anchetaO anchetă a fost deschisă la doi ani de la moartea unui muncitor român de 21 de ani, scrie The GuardianMarian Nemit a fost strivit de un zid care s-a prăbușit în timp ce lucra la magazinul Bakers Arms din Leyton, pe 14 aprilie 2015.

Cetățeanul român a suferit leziuni grave la cap și a murit ulterior la spitalul din Whitechapel. Familia acestuia a aflat de moartea lui Nemit de pe Facebook, după ce un prieten de-al său îndurerat a făcut o postare.

Cristian Negu scria pe contul lui Facebook, imediat după moartea lui Marian: „A fost un înger care a trecut prin această lume mizerabilă, am mers lângă el în momente pe care nimeni nu și le-a imaginat. Vei rămâne în mintea și în sufletul meu, Nemit Marian, tu erai prietenul meu cel mai loial cu care am împărțit ultima felie de pâine pe care am avut-o în vremuri dificile”.


Poliția și Departamentul pentru Sănătate și Securitate (HSE) au lansat o investigație comună asupra morții constructorului, din cauză că încă nu este clar cum a murit Marian.

Waltham Forest Trades Council a remarcat moartea lui Marian în fiecare an, de Ziua Memoriei Muncitorilor și va participa la audieri.

Președintele instituției, Dave Knight, a declarat că speră ca o parte din familia lui Marian va veni din România pentru anchetă.

El a adăugat: „Suntem extrem de îngrijorați de acest incident. Vrem să știm adevărul. Accidentele de acest gen pot fi prevenite și nu ar trebui să se întâmple niciodată la locul de muncă.”

Ancheta va avea loc la Walthamstow Coroners Court pe 12 și 13 septembrie.

Tânăr de 21 de ani, ucis de un zid prăbușit pe un șantier din Londra. Se strâng bani pentru repatriere!

Noi detalii despre moartea românului de 21 de ani pe un șantier din Leyton

Doi muncitori români morți pe șantiere din Londra vor fi omagiați de „Workers Memorial Day”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români din străinătate, Guvernul Tudose vă pregătește ceva! Se modifică legislaţia privind Diaspora

Tot ce trebuie să știți despre obținerea cetățeniei britanice