in

Româncă răpită ziua în amiaza mare de pe o stradă din Manchester de către o proxenetă. Scene incredibile

O proxenetă româncă, în vârstă de 24 de ani, din București, a fost arestată în baza unui mandat european și trimisă în Marea Britanie pentru că a răpit o femeie de pe stradă.

Urmuz Florentina Doina era dată în urmărire pentru răpire și lipsire de libertate în mod ilegal în scop de exploatare, infracțiuni săvârșite în Marea Britanie, în date de 2 martie 2020.

Victima acesteia și a complicilor ei este tot o româncă, prostituată în orașul Manchester.

Urmuz, împreună cu mama acesteia, o exploataseră pe femeie și în București. Cele două luau toți banii câștigați de femeie în schimbul cazării și mâncării oferite acesteia. În decembrie 2018, femeia a decis să plece din România în Marea Britanie, unde presta servicii sexuale, fiind sub control unei persoane de naționalitate română de sex masculin, potrivit Ziare.com.

Scopul răpirii era ca victima să se ocupe de copiii celei care a pus la cale operațiunea și care locuiește în orașul Derby.

Pe 2 martie 2020, femeia lucra pe o stradă din centrul orașului Manchester. În apropierea sa a oprit un autoturism din care au coborât Urmuz Florentina Doina, împreună cu doi bărbați. Au lovit-o pe victimă și au băgat-o cu forța în mașină.


Autoritățile britanice expulzează românii certați cu legea. Proxenet dat afară din Regatul Unit după ce i s-a revocat rezidența

Au mers la o adresă din West Manchester, unde au schimbat autoturismul. Ulterior, au plecat spre Derby, iar pe drum au aruncat cartela din telefon pe care femeia răpită o avea asupra ei. După ce au ajuns la destinație, Urmuz i-a spus victimei are sunt sarcinile sale în ceea ce privește îngrijirea copiilor ei.

Poliția a fost sesizată tocmai de „proxenetul” româncei, care a declarat-o dispărută. A doua zi, pe 3 martie 2020, cei trei răpitori au revenit in Manchester și au mers la Poliție pentru a demonstra că femeia nu era răpită.

Au răpit-o ziua în amiaza mare, apoi au declarat la poliție că a fost o înscenare

Urmuz Florentina Doina a fost reținută imediat, în baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere stradale. Aceasta a susținut însă că era îngrijorată de starea de sănătate a femeii și că a dorit să o salveze.

„Când i-a fost arătată înregistrarea de pe camerele de supraveghere ea a spus că era o scenă fabricată în scopul de a arăta ca era vorba de o răpire, pentru ca cei care o controlau să nu vină să o caute”, se menționează în mandatul european de arestare.

Femeia a fost eliberată condiționat, dar a părăsit Marea Britanie și a revenit în România în aprilie 2020. Autorități britanice au emis un mandat european de arestare, care a fost pus în aplicare în luna august 2021.

Femeia a fost trimisă în Marea Britanie unde va fi judecat pentru infracțiunile săvârșite după un an și jumătate.


…Româncă răpită ziua în amiaza mare de pe o stradă din Manchester de către o proxenetă. Scene incredibile…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

Viața bate filmul. Vasile Bolohan lucrează pe șantier în Anglia și îi ajută pe copiii defavorizați din România

Viața bate filmul. Vasile Bolohan lucrează pe șantier în Anglia și îi ajută pe copiii defavorizați din România

Români din Mare Britanie, înșelați cu anunțuri false de vânzări mașini și închirieri de case