in ,

Români condamnați la închisoare pentru furt și măcelărire ilegală de oi și miei în Northamptonshire

Trei bărbați au fost închiși pentru un total de 11 ani și șapte luni, după ce au recunoscut că au desfășurat o campanie de sacrificare ilegală de oi și miei în Northamptonshire.

Robert Iordan, Florin Nutu și Viorel Manu au ucis oile și a mieii, pe timp de noapte, în vara trecută, iar comunitatea de creștere a animalelor din district a fost cuprinsă de frică.

Români condamnați la închisoare pentru furt și măcelărire ilegală de oi și miei în Northamptonshire

Dar hoții măcelari au fost vânați de echipa de crimă rurală a Poliției din Northamptonshire, acționând pe informații cheie de la membrii NFU (National Farmers’ Union) și fermieri, și bandiții au fost arestați.

În cele din urmă, toți trei s-au declarat vinovați și au fost condamnați vineri, 27 martie, la tribunalul coroanei din Northampton.

Iordan, 23 de ani și Nutu, de 36 de ani, au fost condamnați la închisoare de patru ani și patru luni, iar Manu, 39 de ani, a primit ordin să execute doi ani și 11 luni. Toți trei erau rezidenți în Birmingham.

Crimele au fost oribile, barbare și fără precedent

Harriet Ranson, consilierul județean al NFU LNR, care a fost implicată în caz de la început și a ținut legătura cu poliția, a declarat că este încântată de rezultat.


„Aceste crime au fost oribile, barbare și fără precedent și au îngrozit întreaga comunitate de creștere a animalelor din Northamptonshire și disctrictele învecinate ”, a spus ea.

„Este fantastic să vedem instanțele care tratează aceste infricoșătoare infracțiuni cu seriozitatea pe care o merită și aplicând acestor bărbați periculoși pedepse de închisoare adecvate.

Acest caz evidențiază cu adevărat cât de importante sunt informațiile locale de la fermieri, FNU și publicul care ajută la aducerea infractorilor în fața instanțelor.

Articole similare:

Am dori să mulțumim Poliției Northamptonshire, echipei lor de crimă rurală și poliției și comisarului de crimă pentru urmărirea neobosită a acestor infractori și sperăm că acest caz trimite un mesaj clar tuturor celor care intenționează să facă ceva similar – veți fi prinși și veți fi pedepsiți. ”

Între 22 iunie și 7 octombrie anul trecut, fermierii din Northamptonshire au avut activitatea puternic lovit de cei trei bărbați, care au călătorit prin zonele rurale dindistrict, ucigând și măcelând oile pentru a fura carnea și obține foloase din aceasta.

În total, 12 rapoarte de măcelărire ilegală au fost făcute poliției din Northamptonshire în acea perioadă.

Investigatorul principal, DC Jamie Cooper, a declarat: „Aceste crime au provocat fermierilor o mare supărare și furie anul trecut și aș dori să le mulțumesc acestora și comunității rurale mai largi pentru sprijinul și răbdarea din timpul investigației noastre.

Informațiile din comunitate, în legătură cu faptele, au fost esențiale

Au existat mediatizări ample atunci când au avut loc aceste incidente și sunt foarte mulțumit că am obținut un rezultat reușit, cu toți cei trei bărbați care se pledau vinovați pentru crimele lor.

Operațiunea Stock a fost un efort uriaș în echipă și sper că acest caz arată cât de greu vom depune eforturi pentru a proteja mijloacele de trai ale comunităților noastre agricole și rurale, care au fost profund afectate de această serie de crime.”

Inspectorul detectiv Johnny Campbell a adăugat: „Aș dori să profitez de această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care ne-au furnizat informații pe parcursul investigației stocului operațional.

Fără îndoială, inteligența comunității a fost absolut esențială pentru arestarea celor trei dintre acești oameni și pentru a-i putea aduce în justiție.

În sfârșit, aș dori să mulțumesc DC Cooper, care a lucrat neobosit la acest caz pentru a obține dreptate pentru comunitățile noastre rurale.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză enormă de medici în Marea Britanie

Criză enormă de medici în Marea Britanie: ”Unele spitale sunt la limită”

Poliția britanica în alertă

Poliția britanica în alertă: „Cei care tușesc INTENȚIONAT împotriva altor persoane comit o infracțiune”