Menu
in

Români urmăriți cu elicopterul de poliție după ce au spart două supermarketuri

O gașcă de hoți români care a dat două spargeri în aceeași noapte la magazine Tesco, de unde au plecat cu peste 5.000 de lire sterline, a fost prinsă de poliție după o urmărire cu elicopterul.

Cei trei români au fost prinși după ce poliția a folosit o cameră cu detectare termică, iar un cetățean din Stratford a dat alarma.

Gheorghe Sterian, Cosmin Gheorghe și Claudio Ostacioaie au fost trimiși la închisoare după ce au pledat vinovat la două acuzații de furt.

Sterian (30 de ani) fără adresă fixă, cu condamnări în alte patru țări europene, a fost condamnat la doi ani și opt luni.

Ceilalți doi, care nu aveau condamnări anterioare și care, de asemenea, nu aveau o adresă fixă, au fost închiși pentru doi ani și respectiv un an și zece luni.

Sâmbătă, 8 februarie, la ora 2 dimineața, cei trei bărbați au spart magazinul Tesco Express din Croft Road, Nuneaton, forțând obloanele.

Cei trei, care purtau măști de față, au plecat cu 1.775 de lire sterline.

Poliția a fost alertată după de sistemul anti-efracție al magazinului care a umplut incita cu fum dens, însă spărgătorii au fugit.

Nu s-au lăsat însă păgubași și s-au îndreptat într-o mașină BMW spre Stratford, unde au atacat magazinul Tesco Express din Banbury Road, la ora 3.30, forțând din nou deschiderea obloanelor.

Româncă urmărită internațional din 2014, arestată în Anglia. Forța tinere să se prostitueze

Au scos casetele de numerar din mașinile self-store ale magazinului, ajungând să plece cu 4.171 de lire sterline.

Un locuitor din apropiere, auzind zgomotul, a sunat la poliție.

Cei trei au fugit în BMW-ul lor argintiu, fără să știe că unele dintre pachetele de bani aveau dispozitive de urmărire GPS în ele.

Acest lucru a permis poliției să-i urmărească spre Haseley Knob, lângă Warwick, unde au abandonat mașina și au fugit, dar au fost prinși cu ajutorul unui elicopter de poliție care le-a urmărit mișcările.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version