Menu
in

Românul acuzat că și-a înjunghiat cumnata: „Am căzut peste ea cu cuțitul în mână. Nu am vrut să îi fac rău”

Un român acuzat că și-a înjunghiat de cinci ori cumnata a pledat nevinovat la acuzațiile de tentativă de omor și posesie de armă albă și spune că nu a intenționat niciodată să o rănească pe femeie.



Un martor declarase anterior că acuzatul Gheorghe Mihai îi spusese că o să omoare pe cineva și se va duce la pușcărie. Mai mult, fratele acestuia, Nicușor Mihai, a spus în fața instanței că Gheorghe a scos un cuțit și s-a repezit la soția sa strigând: „Lasă-mă să o omor. E o curvă”.

Femeia a fugit, iar cumnatul său a urmărit-o și a înjunghiat-o, spune martorul.

Gheorghe Mihai spune că ruda sa a fugit atunci când el a vrut să îi dea cuțitul din cauză că știa că e interzis să aibă o armă albă.

„Am alergat după ea ca să îi returnez cuțitul, nu pentru a îi face rău sau pentru a o ucide. Este cumnata mea, locuim în aceeași casă”, a declarat Gheorghe Mihai în fața instanței.

El a mai declarat că fratele lui a căzut peste el, iar el s-a dezechilibrat și a căzut peste femeie.

„Nu am trântit-o la pământ. Când am alergat după ea nu eram nervos, nu am nimic cu ea. Nu intenționam să o omor, nu puteam face așa ceva, niciodată nu am intenționat să îi fac rău. Am familie, am copil, cum aș putea să fac așa ceva?”, a declarat acesta instanței.

De cealaltă parte, acuzarea susține că femeia a fost înjunghiată de cinci ori, arma fiind găsită asupra acuzatului.

Gheorghe Mihai este recidivist, fiind închis în România, timp de șapte ani, pentru omor.

Wolverhampton: Român recidivist și-a înjunghiat cumnata. „Lasă-mă să o tai, e o curvă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version