Menu
in

Românul care a dat cu mașina intenționat peste un prieten susține că a avut „o rătăcire”

Românul care și-a pedepsit în stil mafiot un prieten susține că nu intenționa să-l lovească pe acesta cu mașina, însă ar fi avut o rătăcire de moment din cauza supărării.

În ciuda faptului că a condus la Worcester până în Birmingham pentru a-l pedepsi pe cel lovit, Marius-Anton Roman neagă că ar fi fost un atac premeditat, susținând că nu a avut „nicio intenție” de a se urca pe trotuar cu mașina și a-l lovi pe bărbatul care nu ar fi dorit să lucreze pentru el.

Roman, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat deja la 10 ani și jumătate de închisoare, la Worcester Crown Court, săptămâna trecută, pentru vătămare corporală gravă cu intenție

Fapta s-a produs la 2 august anul trecut, și a lăsat victima, pe Mădălin Oanță, cu răni grave, printre care tibia unui picior făcută praf. El a necesitat o intervenție chirurgicală, a dezvoltat ulterior o infecție gravă și s-a temut că piciorul îi va fi amputat.

Apărătorul lui Roman a spus că acesta nu a intenționat, la început, să intre într-o confruntare violentă cu victima, dar a avut o rătăcire din cauza temperamentului său.

Anglia: Răfuială în stil mafiot între români. Lovit intenționat cu mașina și apoi desfigurat cu pumnii și picioarele

La rândul său, procurorul a spus că a existat „cu siguranță” o anumită premeditare a atacului, având în vedere că Roman venise însoțit și de alte persoane.

Apărătorul atacatorului a mai spus că cei doi aveau o relație strânsă, iar Roman a fost foarte supărat că Oanță nu a dorit să lucreze pentru el.

El a mai spus că, în ciuda rănilor, prognosticul pentru Oanță a fost „relativ bun” și că a fost sfătuit de medici să alerge pe piciorul rănit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version