in

Românul Iancu Avram Marius nu a reușit să treacă înot Canalul Mânecii

Vasul care îl însoțea pe românul Iancu Avram Marius în încercarea sa de a traversa înot Canalul Mânecii a făcut calea-întoarsă spre țărmul britanic înainte de a ajunge în Franța, potrivit marinetraffic.com.Punctul până în care a ajuns înotătorul român


Este o veste tristă, din cauză că acest lucru arată că înotătorul nu a putut termina cursa și să fie în acest fel primul român care să străbată înot distanța dintre Anglia și Franța.

Eșecul ne-a fost confirmat de omul de afaceri român George Bețianu, care se află la bordul navei Louise Jane. „Au crescut valurile și l-au tras pe un drum greșit. Dar este un mare luptător”, a declarat acesta pentru Ziarul Românesc.


Înotătorul român Iancu Avram Marius se apropie de țărmul francez

Mai mulți sportivi au plecat astăzi din zona Dover pentru a străbate înot Canalul Mânecii. Unul dintre ei, Stuart Johnson, încearcă să străbată distanța de trei ori la rând, fiind deja în cea de-a doua cursă.

Din păcate pentru românul Iancu Avram Marius, cursa s-a încheiat înainte de a a fi atins țărmul francez pentru a putea fi omologată de Channel Swimming Association, chiar dacă străbătuse mai mult de jumătate din distanță.

Vom reveni cu amănunte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

(VIDEO) Prima persoană repatriată în Europa după ce s-a infectat cu Ebola

UPDATE. Dan Voiculescu – 10 ani de închisoare CU EXECUTARE. Terenul pe care se află Antena 3, confiscat