in

Românul supranumit „Bestia din Luton” a fost extrădat în Marea Britanie pentru a fi judecat. A bătut trei femei în timpul unui jaf

Românul Săndel Hornea, în vârstă de 36 de ani, a fost extrădat în Anglia, la 18 luni după un jaf violent comis în Luton, în care au fost rănite trei persoane.

Hornea a fost acuzat pentru jaful din Avenue Montrose, din septembrie în 2019 și a fost extrădat înapoi în Regatul Unit sâmbătă, 27 martie.

El este acuzat de nouă infracțiuni și a fost arestat preventiv. Hornea va trebui să răspundă în instanță la trei capete de acuzare de rănire, două de vătămare corporală gravă, o acuzație de vătămare corporală reală, și câte una de jaf, furt și spargere.

Hornea va fi prezentat la Luton Crown Court pe 4 mai.

Pe 2 septembrie 2019, Săndel Hornea, deghizat în curier al unei firme de distribuție, a dat buzna într-o casă din Luton pentru a o jefui, lovind fără milă trei femei, printre care și o adolescentă.

Cazul a șocat efectiv opinia publică din Regatul Unit. Camerele de supraveghere din locuință au surprins atacul de o violență rar întâlnită. Românul s-a năpustit cu furie asupra celor trei victime – mamă, sora și fiica unui cetățean chinez stabilit în Marea Britanie.


Individul a lovit-o pe bătrână în zona capului, iar femeia a leșinat. Apoi, s-a năpustit fără milă asupra fetei de 14 ani și a mătușii sale, care coborâse în grabă de la etaj, auzind țipetele. După ploaia de pumni, victimele inconștiente au fost târâte în bucătărie.

Românul supranumit „Bestia din Luton” a fost prins. Se ascundea sub nasul polițiștilor din România după ce bătuse cu bestialitate trei femei în Anglia (VEZI VIDEO)

Hornea este recidivist. În martie 2018, Judecătoria Brăila l-a eliberat condiționat, beneficiind de prevederile controversatei legi a recursului compensatoriu. 

La sfârșitul anului 2007, o instanță din Italia a emis pe numele individului un mandat european de arestare pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de exploatare sexuală a copiilor și pornografie infantilă.

Mai exact, Hornea a forțat trei fete, printre care și o minoră, să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto, din provincia Treviso.

Individul a fost prins de polițiști în urmă cu două luni, în municipiul Galați. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Este IMAGINEA ZILEI în Anglia. Vânzătoarea a dezarmat tâlharul și l-a bătut cu propria pușcă – VIDEO

Harrow: Adolescent înjunghiat într-un autobuz pe Eastcote Road