in

Rugby. Șofer român arestat după ce poliția a descoperit 13 bărbați ascunși în tirul săuUn șofer de tir român a fost arestat după ce 13 bărbați și băieți, inclusiv unul cu vârsta de 15 ani, au fost găsiți în spatele camionului izolat.

Trei dintre aceștia au fost duși la spital din cauză că erau epuizați din cauza căldurii, a anunțat West Midlands Ambulance Service.

Serviciile de urgență au fost chemate la stația de benzină de la Mangrove Service Station de pe A45 London Road din Rugby, Warwickshire, pe 24 august, la ora 14:00.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru suspiciunea de trafic de persoane, a declarat poliția din Warwickshire pentru Daily Mail.

Oamenii găsiți în spatele vehiculului, cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani, au fost luați în custodie.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță a declarat: “Echipajele au descoperit 13 pacienți care călătoreau pe spatele unui camion. Toți pacienții erau bărbați, dintre care trei au primit tratament la fața locului pentru semne de epuizare din cauza căldurii, înainte să fie transferați la Spitalul Universitar din Coventry și Warwickshire. Niciuna dintre leziuni nu a fost considerată serioasă.”

A45 a fost închisă spre vest pentru câteva ore, între ieșirile pentru M45 și A4071.

Semiramis, o firmă de transport internațional cu sediul în România, nu a putut fi contactată, mai scrie Daily Mail.

Amenzi imense pentru șoferii de tir prinși cu imigranți ilegali la bord. Vezi cât riști să plătești pentru fiecare clandestin

Ascundea imigranții ilegali într-un container frigorific

16 imigranți ilegali, ascunși într-un tir din România
A început prigoana? Româncă rezidentă de 17 ani în Marea Britanie, somată să părăsească țara

Studiu: Un milion de cetățeni europeni din Marea Britanie vor să plece după Brexit