in

Ruptă de beată, o româncă pe jumătate dezbrăcată își atacă partenerul englez. Bărbatul se baricadează și sună la POLIȚIE

O româncă aflată sub influența alcoolului și supărată că partenerul său englez i-a refuzat un dans erotic pe care dorea să i-l ofere de Ziua Îndrăgostiților în acest an, a făcut un scandal monstru și a bătut polițistul care venise să rezolve situația.

Vasilica Despa a sărit furioasă la gâtul lui Nicol Love și a trebuit să fie reținută de poliție pentru ca lucrurile să nu degenereze, scrie Daily Record.

Pe jumătate goală, femeia a vrut să îi facă o surpriză bărbatului cu ocazia zilei de Sf. Valentin, însă acesta a refuzat-o.

Foarte nervoasă din această cauză, românca a sărit să îl bată pe englez, care s-a refugiat și baricadat într-o altă cameră. De acolo a sunat la poliție.

Love, în vârstă de 52 de ani, a stat ascuns jumătate de oră, cu scaunul sprijinit de clanța ușii pentru a se apăra de Vasilica.

Un polițist care a ajuns la locuința celor doi a trebuit să se lupte pur și simplu cu femeia pe jumătate dezbrăcată, după care a chemat întăriri.


Potrivit publicației citate, cei doi se mutaseră împreună în septembrie anul trecut. „A venit acasă de la serviciu la ora 15.15. Am făcut dragoste, am crezut că totul e grozav, eram un om fericit”, a declarat bărbatul.

Însă, lucrurile s-au schimbat după ce Vasilica a început să bea alcool.

Love a povestit că a început să îl lovească, acuzându-l că nu are habar să facă sex, după care a început să danseze provocator îmbrăcată doar în lenjeria intimă.„Ea continua să vină spre mine, șoptindu-mi la ureche. Am ignorat-o, nu voiam nimic de la ea. A continuat să mă urmărească pe canapea, venind aproape”, a mai spus omul.

„A dispărut în dormitor și s-a întors doar în lenjerie, dansând lasciv, cu telefonul mobil pe muzică”.

„Nu era Vasilica pe care o știam. Așa că am decis că am să îmi împachetez lucrurile și să părăsesc casa”, a mai declarat victima.

Vasilica a început să-și arunce hainele prin casă, iar Love a decis să cheme poliția în ajutor.

„Când am telefonat la  poliție, ea a început să mp lovească cu pumnii. Poliția mi-a spus să mă baricadez într-o cameră. Am sprijinit scaunul de clanța ușii pentru a o împiedica să mă urmeze și am așteptat poliția. Au trecut aproximativ 20-25 de minute”, a mai spus bărbatul.

Când a sosit polițistul, Vasilica Despa a refuzat să-l lase să intre.

Când omul legii a reușit să intre în casă, femeia purta pantaloni de pijama și o cămașă deschisă, cu sânii la vedere.

„De îndată ce am intrat, ea a început să urle la mine în mod repetat. Era foarte tensionată și sub influența a ceva”, a povestit polițistul.

„Venea spre mine. A încercat să mă lovească în stomac. M-a scuipat în față și m-a lovit chiar între ochii mei, deasupra nasului”, a descris polițistul scena.

Vasilica a fost arestată și și-aa petrecut noaptea în custodie, fiind eliberată după ce a apărut în instanță, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Despa, de 44 de ani, a fost găsită vinovată de agresarea lui Love și de atacul asupra polițistului.

Sentința a fost amânată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Șofer român de TIR ucide o tânără în timp ce urmărea filme la volan. Instanța nu a fost deloc blândă cu el

Euronews: O treime dintre români trăiesc în sărăcie. Tinerii pleacă din țară, independența justiției este în pericol