in

S-a întors din Marea Britanie și a fugit de două ori din carantină: arestat la Zalău

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj, revenit în ţară din Marea Britanie, care a fugit o dată din izolare și de două ori din carantină, a fost reținut de poliție, anunță MEDIAFAX.

Poliştii din Sălaj au declarat, luni, că tânărul este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fapte comise în perioada martie-aprilie.

„Tânărul de 28 de ani s-a întors din Marea Britanie în data de 18 martie şi a fost izolat la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Cel în cauză nu a respectat măsura, fiind depistat de poliţişti în centrul municipiului Zalău, la data de 27 martie, motiv pentru care a fost plasat în carantină pentru o perioadă de 14 zile (27 martie-10 aprilie)”, au spus poliţiştii.

O zi mai târziu, în 28 martie, tânărul a părăsit centrul de carantină, fiind identificat de poliţişti la o locuinţă din municipiul Zalău şi plasat din nou în carantină pentru 14 zile, pentru perioada 28 martie – 11 aprilie.

În data de 10 aprilie, tânărul a fugit, din nou, din centrul de carantină, și a fost prins de un echipaj de jandarmi într-o benzinărie din Zalău.

„Faţă de acesta s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor. Cel în cauză a fost reţinut, luni, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj în vederea luării unei măsuri preventive”, au mai spus poliţiştii din Sălaj.


Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fermierii britanici vor lucrători români. Ambasadorul României la Londra: „Nu încurajăm mișcarea oamenilor”

Restricțiile din Marea Britanie continuă până pe 7 mai. 84% dintre britanici au probleme financiare