Menu
in

S-a stabilit cauza morții în cazul celor două surori găsite în parcul din Wembley: Înjunghiate de mai multe ori

Poliția a dezvăluit faptul că cele două surori găsite moarte într-un parc din Wembley au fost înjunghiate de mai multe ori.

Potrivit My London, polițiștii au fost chemați în Fryent Country Park, pe Slough Lane, duminică (7 iunie), la ora 13.08, în urma unui telefon care anunța că două femei sunt inconștiente.

Nicole Smallman, 27 de ani, și Bibaa Henry, 46 de ani, care locuiau în Harrow și, respectiv, Brent, au fost găsite moarte la sosirea autorităților.

Un examen post-mortem efectuat marți (9 iunie) a arătat cauza morții femeilor. Nu au fost făcute încă arestări, dar sunt urmărite niște piste, informează poliția.

Nicole și Bibaa au fost într-un grup de mai multe persoane care s-au reunit în parc, în jurul orei 19:00, vineri, 5 iunie, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Bibaa.

Două surori, găsite moarte într-un parc din Wembley, la două zile de la dispariția lor

Oamenii au plecat și până la miezul nopții au rămas acolo doar Nicole și Bibaa.

Amândoi au fost raportate dispărute la poliție, sâmbătă (6 iunie), când nu s-au întors acasă.

Inspectorul șef detectiv Simon Harding, ofițer principal al anchetei, a declarat: „Ambele femei au fost înjunghiate de mai multe ori și căutăm făptașul. Familiile lor au fost devastate de pierderea lor și au nevoie și merită răspunsuri. Facem apel la oricine s-a aflat în Parcul Fryent în seara zilei de vineri, 5 iunie sau devreme, până sâmbătă, 6 iunie. Zona în care a fost grupul era situată la aproximativ cinci minute de mers pe jos de intrarea Valley Drive a parcului.”

De asemenea, poliția solicită de la cei care trec regulat prin acel parc să își amintească dacă au văzut persoane care acționau suspicios în zilele dinaintea crimei.

Oricine are detalii sau crede că a văzut ceva suspect este rugat să sune la 020 8721 4205 sau la 101. De asemenea, pot fi făcute rapoarte anonime la Crimestoppers, 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version