in

Salon de coafură amendat cu 27.000 de lire sterline pentru încălcarea restricțiilor COVID

Proprietara unui salon de coafură din Oakenshaw, Bradford, a primit 27.000 de lire sterline amendă pentru că a încălcat în mod repetat restricțiile COVID-19.

Potrivit BBC, polițiștii au amendat Quinn Blakey Hairdressers din Oakenshaw, Bradford, cu 4.000 de lire sterline, sâmbătă 21 noiembrie.

Salonul a fost găsit deschis din nou luni și marți și a primit încă două amenzi de 10.000 de lire sterline. Anterior, mai existaseră două amenzi de 1.000 și 2.000 de lire sterline.

Proprietara Sinead Quinn a scris pe Instagram că nu a consimțit sau nu a acceptat amenzile.

Amendă uriașă pentru proprietarul unei săli de sport din Londra care a ignorat restricțiile. Riscă să ajungă la închisoare

Aceasta a postat videoclipuri pe site-ul de socializare care o arată vorbind cu oficialii consiliului și cu poliția, spunând că nu a încălcat nicio lege.

„Nu sunt de acord cu nicio amenda, deci va fi returnată expeditorului”, a spus femeia în filmare.

De asemenea, ea a pus un afiș pe ușa salonului care se referă la Magna Carta și în care se arăta că magazinul este „sub jurisdicția dreptului comun”.

Un purtător de cuvânt al consiliului local a confirmat amenzile, spunând că a constatat că afacerea este „deschisă și comercializată”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia: Restricțiile pe niveluri reintră în vigoare după 2 decembrie. Ce restricții se aplică în Londra, Liverpool, Manchester sau Birmingham

Liberalii îi vor acasă pe românii plecați în străinătate