Menu
in

Șapte bărbați arestați în Londra. Au castrat un alt bărbat și au transmis online

Șapte bărbați au fost arestați după ce au transmis în direct online castrarea unei alte persoane.

Bărbații erau în Finsbury Park, nordul Londrei, în decembrie, când ofițerii Poliției Metropolitane au petrecut câteva zile percheziționând o locuință din zonă.

Castrarea ar fi fost efectuată în subsolul unui apartament, iar imaginile au fost difuzate pe un canal cu plată care a fost promovat prin intermediul unui cont de Twitter, informează ziarul The Sun, citat de Sky News.

Practica este legată de o subcultură în care bărbații devin „nullos”, prescurtare de la anularea (nullification) genitală.

Româncă de 18 ani, acuzată de crimă și vătămare corporală gravă. Doi bărbați din Londra au fost otrăviți și jefuiți

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Între zilele de marți, 7 decembrie și vineri, 10 decembrie 2021, ofițerii de la Comandamentul Central al Poliției Metropolitane au efectuat un mandat de percheziție la o adresă rezidențială din zona Parcului Finsbury în legătură cu o investigație privind o acuzație de vătămare corporală gravă.”

„Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat în legătură cu această anchetă și se află în prezent pe cauțiune”, a anunțat Poliția Metropolitană.

„Alți șase suspecți au fost, de asemenea, arestați și eliberați pe cauțiune în legătură cu această chestiune”.

Ceilalți suspecți au vârste de 30, 40, 50 și 60 de ani.


…Șapte bărbați arestați în Londra. Au castrat un alt bărbat și au transmis online…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]
Exit mobile version