in

Scandal între mai mulți români în Nottinghamshire. S-au raportat focuri de armă


Un scandal între mai multe persoane de origine română în localitatea Hyson Green din Nottinghamshire.

Potrivit poliției, în timpul scandalului ar fi fost trase și focuri de armă, raportate de unii martori prezenți în zona incidentului.

Poliția a precizat că a existat „o altercație” între un mic grup de bărbați din România, în zona Radford Road între 18:00 și 19:00 duminică, 11 august.

La un moment dat, în timpul incidentului, bărbații au intrat pe un teren de joacă, iar cineva a raportat că atunci s-au auzit focuri de armă.

Cu toate acestea, nu a fost găsită nicio dovadă cu privire la o armă cu care s-a tras și niciun alt martor nu a declarat ceva în acest sens.

„Încercăm din greu să stabilim ce s-a întâmplat de fapt și facem apel la oricine a fost în zonă la momentul respectiv”, a declarat inspectorul Ruby Burrow, de la Poliția Nottinghamshire.

„Știm că în zonă erau o serie de oameni – este un loc populat și s-a întâmplat în timpul zilei, când oamenii ar fi observat clar orice fel de altercație”, a continuat aceasta.

Cei care au informații cu privire la incident sunt rugați să sune la numărul 101 și să citeze numărul de incident 707 din 11 august 2019. De asemenea, oamenii pot apela Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

Londra. Imagini șocante cu elevi care merg la școală înarmați cu arme albe. „O să te umplu de sânge”
După Brexit, dacă nu câștigi 36.000 de lire sterline pe an, pleci din Marea Britanie

Gata cu alba-neagra în centrul Londrei? Găștile de români care înșală turiștii, încadrate la „infracționalitate organizată”