in

Scandal în Newcastle. Un român fura cardurile englezilor în timp ce aceștia beau la pub-uri

Un român a primit un an de închisoare după ce, în urmă cu doi ani, a furat cardurile de credit ale mai multor persoane în două pub-uri din Newcastle.

Potrivit Chronicle Live, Laurențiu Paraschiv, în vârstă de 38 de ani, împreună cu o altă persoană, a furat mai multe carduri în localurile Perdu și House of Smith.
Cei doi vizau mai ales clienții aflați sub influența alcoolului, pe care în prealabil îi urmăreau când plăteau pentru băutură până când reușeau să le vadă codurile PIN.

Apoi cumpărau produse electrice scumpe, plătind din conturile păgubiților.

Poliția s-a chinuit timp de doi ani să dea de urma infractorilor, până când Paraschiv a fost arestat acum o lună, în Liverpool.

El a pledat vinovat și a fost închis pentru un an pentru fraudă, furt și manipulare de produse furate.

În total, perechea a făcut o pagubă de 2.900 de lire sterline. Cu o singură ocazie, cei doi au cumpărat produse Apple în valoare de 500 de lire sterline și au fost înregistrați de camerele de supraveghere în timp ce scoteau bani de la bancomate.

Altădată, Paraschiv și prietenul lui au folosit un card pentru a plăti mai multe bunuri și a-și cumpăra bilete de metrou în Londra.

România, prezentată investitorilor britanici: Căruțe pe șosele și hoți care se îmbracă în polițiști

Hoții de cupru români, lovitură în Irlanda. Paguba este incredibilă: peste 10 milioane de euro

Hoții foamei: Prinși la furat de două ori în patru zileLovitură de teatru pentru SNP. Scoțienii preferă Partidul Conservator

Șobolani cât pisicile, prinși într-un cartier din sudul Londrei