in

Scenariu de COȘMAR în Anglia: Petrecerile de Crăciun, interzise. Poliția se teme de revolte în rândul populației

Scenariu de COȘMAR în Anglia: Petrecerile de Crăciun, interzise. Poliția se teme de revolte în rândul populației

Șefii poliției din Anglia avertizează că nu vor ține cont de întâlnirile de familie de Crăciun dacă acestea vor încălca restricțiile și că se tem de revolte în rândul populației furioase.

David Jamieson, comisarul de poliție West Midlands, a declarat că ofițerii vor investiga rapoartele de încălcare a regulilor în perioada festivă.

West Midlands este în prezent în fața a doua a restrcițiilor, ceea ce înseamnă că nu se pot face vizite între locuințe.

Comisarul Jamieson a declarat pentru The Telegraph: „Dacă aflăm că există grupuri mari de oameni care se adună acolo unde nu ar trebui să fie, atunci poliția va trebui să intervină. Dacă, din nou, există o încălcare flagrantă a regulilor, atunci poliția trebuie să aplice legea.”

„Nu este treaba poliției să oprească oamenii să se bucure de Crăciun. Cu toate acestea, vom fi acolo pentru a pune în aplicare regulile Guvernului și, dacă Guvernul face aceste reguli, atunci Guvernul trebuie să explice asta publicului”.

Experții guvernului îi cer lui Boris Johnson să impună „lockdown” național în decembrie. „Vor fi 500 de morți pe zi în câteva săptămâni”

Șeful poliției a avertizat, de asemenea, cu privire la viitoarele sărbători de Hanukkah și Diwali, când vor exista persoane care vor dori să sărbătorească în familie, însă restricțiile îi vor împiedica.

Jane Kennedy, PCC din Merseyside, în faza a treia a restricțiilor, a declarat că va investiga și rapoartele despre adunări ilegale de Crăciun, titrează Daily Mail.

Jamieson a spus că se teme că tulburările sociale ar putea să se extindă în West Midlands, în viitorul apropiat.

El a spus: „Stăm pe o bombă cu ceas. Ne apropiem foarte mult de etapa în care veți putea vedea o explozie considerabilă de frustrare și energie. Lucrurile sunt la limită într-o mulțime de comunități și nu este nevoie de prea mult pentru a provoca neliniște, revolte și daune.”

Șeful poliției a adăugat că forțele din Manchester, Londra și Merseyside sunt îngrijorate de potențialele violențe.
Situație dramatică: România a înregistrat cel mai mare număr de morți de COVID-19 într-un interval de 24 de ore

Dublin: Acordul post-Brexit dintre Marea Britanie și UE ar putea fi gata în două săptămâni