in

Scene de film HORROR la Londra: A omorât două femei și le păstra de doi ani în frigider. Criminalul mai fusese condamnat după ce lăsase însărcinată o fată de 14 ani

Trupurile a două femei mutilate au fost găsite în frigiderul unui bărbat din Londra. Faptul este cu atât mai șocant cu cât se pare că cele două femeie fuseseră ucise la distanță de doi ani, ultima în 2018. Descoperirea macabră a fost făcută abia în aprilie 2019. 

Bărbatul a fost condamnat la cel puțin 38 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de uciderea celor două femei ale căror cadavre au fost descoperite în congelatorul din casa sa.

Zahid Younis, în vârstă de 38 de ani, a abuzat-o fizic pe Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, o prostituată din Ungaria. Scenele rupte din filmele de groază au avut loc în 2016. Dar criminalul nu s-a oprit aici, scrie Daily Mail.

La doi ani după prima crima, bărbat a ucis-o prin ștrangulare pe Mihrican Mustafa, mamă a doi copii, în vârstă de 38 de ani. Trupurile celor două femei au fost depozitate în congelatorul din casa lui, însă cumplitul secret a fost aflat în cele din urmă de către autoritățile londoneze.

În momentul în care polițiștii au făcut terifianta descoperire, cadavrele celor două femei pur și simplu fuzionaseră, ceea ce arăta că cele două crime avuseseră loc cu ceva timp în urmă.

”Nu are remușcări”. Scandal în UK: criminal în libertate după ce a decapitat un adolescent și apoi i-a folosit capul pe post de bilă de popice

În sala de judecată au fost prezentate drept probe și imaginile surprinse de camerele video purtate de polițiști. La un moment dat, unul dintre ei descoperă congelatorul și încearcă să îl deschidă, dar era încuiat.

Polițiștii au descoperit cadavrele celor două femei după ce bărbatul fusese dat dispărut în luna aprilie 2019. Ambele victime fuseseră abuzate fizic, având coaste rupte și fracturi în zona laringelui și capului.

În trecut, criminalul a abuzat femei și mai fusese condamnat la închisoare după ce a lăsat însărcinată o fată de doar 14 ani după ce se căsătorise cu ea într-o moschee.

În momentul în care a aflat verdictele, bărbatul nu a arătat nicio remușcare și nicio emoție. Nici măcar nu a vrut să fie prezent în sala de judecată atunci când judecătoarea i-a dat sentința.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prins cu carduri false, un român arestat în Bermuda vrea acasă: „Înnebunesc, vreau să mă sinucid!” Nu poate părăsi teritoriul britanic din cauza pandemiei

Prins cu carduri false, un român arestat în Bermuda vrea acasă: „Înnebunesc, vreau să mă sinucid!” Nu poate părăsi teritoriul britanic din cauza pandemiei

Filmare ȘOC! Scandal într-un tren din Anglia. Un ofițer de poliție încearcă să încătușeze un pasager care nu purta mască în tren: „Nu trebuie să port o mască, punct!”

Filmare ȘOC! Scandal într-un tren din Anglia. Un ofițer de poliție încearcă să încătușeze un pasager care nu purta mască în tren: „Nu trebuie să port mască, punct!”