in

Scene de groază la Calais. O familie de români, atacată de imigranții din orașul fantomă „The Jungle”

O familie de români care se întorcea în Marea Britanie după ce își petrecuse concediul în Franța a fost atacată de imigranții ilegali din Calais.Marius Mihăescu, în vârstă de 43 de ani, era împreună cu soția și fiica sa de patru ani când mașina lor a fost lovită cu un picior de schelă lung de peste un metru.


Românul mai avea foarte puțin până să ajungă la postul de frontieră britanic de pe partea franceză a Canalului Mânecii. Ranga a fost aruncat peste gardul de la frontieră direct în mașina lor și a rămas înfiptă în farul din stânga.

Evenimentul s-a întâmplat pe 25 august în jurul orei 23.00, scrie Daily Mail. Potrivit publicației, pasagerii au scăpat teferi ca prin minune, Marius Mihăescu reușind să controleze mașina și să înainteze.

El a spus că dacă ar fi avut viteza mai mare, bucata de schelă ar fi intrat prin parbriz și probabil că soția sa ar fi fost omorâtă.

El a raportat incidentul oficialilor francezi care i-au spus că de obicei imigranții „aruncă doar cu pietre după mașini”, nu cu răngi de fier.

Marius a spus: „Am putut să văd bucata de fier înfiptă în mașină, dar am fost prea speriat pentru a opri, așa că am continuat să conduc, îngrozit de ce s-ar fi întâmpla în continuare, dacă ne-am fi oprit. Nu-mi venea să cred ce se întâmplase. A fost îngrozitor.”

„Nu există lumini sau forțe de securitate în zona în care am fost atacați – pe timp de noapte este întuneric complet – este groaznic”, a mai spus românul.

„Dacă aș fi fost un metru mai în față, atunci soția mea ar fi fost ucisă, deoarece ar fi intrat prin parbriz, direct în locul în care stătea ea (…) Am fost aproape de moarte. E o chestiune de timp până când cineva moare”, a concluzionat el.


Haos la granița cu Franța. Sute de noi încercări de a trece ilegal prin Eurotunel

Marea Britanie, sub asediul imigranților. Mii de oameni au încercat să treacă prin Eurotunel

Amenzi imense pentru șoferii de tir prinși cu imigranți ilegali la bord. Vezi cât riști să plătești pentru fiecare clandestin

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vrei să pleci din România? MAE te trimite în Gara de Nord, pentru informații

Țară prosperă! Marea Britanie s-a umplut de MILIONARI