in

Scoția: Adolescent român, dispărut fără urmă. Familia este disperată

Un adolescent de origine română este dat dispărut de o săptămână, în Scoția.

Familia lui Gabriel Ursu, în vârstă de 17 ani, este „foarte îngrijorată” după ce tânărul a dispărut de acasă, scrie Daily Record.

Poliția a lansat o căutare după dispariția adolescentului din casa sa din Scoția. Gabriel a dispărut sâmbăta trecută din casa situată în Coupar Angus, Perth & Kinross.

El a fost văzut ultima dată în zona Burnside, Kettins, sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar familia a dispariția sa.

Gabriel are legături cu Manchester și Yeovil, în Anglia, a anunțat poliția. El este descris ca având o înălțime de aproximativ 169 cm, slab, cu părul brun scurt și poartă ochelari.

Leeds: Româncă de 14 ani dispărută, găsită de poliție după o săptămână


Când a fost văzut ultima dată purta o jachetă gri. De asemenea, Gabriel vorbește și înțelege româna, engleza și spaniola.

Inspectorul Emma Bowman a spus: „Dorim să vorbim cu oricine l-a văzut, astfel încât să ne putem asigura că este în siguranță și bine. Facem apel, de asemenea, direct la Gabriel pentru a lua legătura cu poliția sau cu familia”.

Oricine are informații despre locul unde Gabriel este rugat să contacteze poliția la 101, citând numărul de referință 3238, din 10 ianuarie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sclavi în UK. Doi români locuiau în condiții mizerabile, într-un magazin abandonat

Motociclistul român de 19 ani urmărit de poliția britanică cu 290 km/oră, condamnat