in

Scoția: Români, condamnați pentru răpirea și violarea unei tinere de 18 ani

Românul Abel Muntean avea 17 ani, în ianuarie 2017, când a violat o tânără de 18 ani, în orașul, Kirkcaldy, din estul Scoției.

Potrivit BBC, românul a răpit-o și a violat-o, după care a dus-o în casa unui prieten, Raul Novac, care a violat-o la rândul lui.


Muntean a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru răpire și viol, iar complicele său, în vârstă de 34 de ani, la cinci ani de închisoare.

Tânărul a fost condamnat la încă doi ani și trei luni pentru că a fugit în România, atunci când a fost eliberat pe cauțiune.

Novac a fost adus înapoi în Scoția după ce a fost urmărit în Irlanda.

Potrivit BBC, Muntean a așteptat în mașina sa, la primele ore ale zilei de Anul Nou 2017, în fața unui club din localitate. A pretins că este taximetrist, iar tânăra de 18 ani s-a urcat în autoturism pentru a merge acasă.

Însă românul a dus-o pe esplanada din oraș, unde i-a rupt rochia de pe ea și a violat-o, mai ales că tânăra era în stare de ebrietate.

După aceea, a dus-o în casa amicului său, care a violat-o la rândul lui. „Ați folosit-o ca pe un obiect de satisfacere sexuală”, a spus judecătorul.

Femeia, acum în vârstă de 20 de ani, a suferit „efecte mentale și emoționale permanente” ca urmare a calvarului prin care a trecut.

Judecătorul a subliniat că Muntean, acum în vârstă de 19 ani, a continuat să nege infracțiunile și nu a avut nici o remușcare. El a spus că tânărul prezintă un risc semnificativ de recidivă.

Londra. Ce bestii! Au violat o femeie de 53 de ani în plină zi. Sentințe grele pentru doi româniMeciul amical dintre Charlton Athletic și Gaz Metan Mediaș, suspendat după ce românii l-au atacat pe arbitru

Un monah român, ctitorul primei mănăstiri ortodoxe din Scoția din ultimul mileniu