in

Se dă drept preot și cere bani de la trecători. Nu îi dai, te afurisește!

Un individ îmbrăcat în haine ce par ține de biserica creștin-ortodoxă acostează oamenii în diferite zone ale Londrei și le cere bani pentru că îi miruiește și le dă câte o iconiță de carton.

Bărbatul apare în mai multe fotografii de pe Facebook, unde oamenii comentează că îl știu de multă vreme, unii dintre ei chiar de trei ani. Se pare că a avut apariții prin Kingsbury, iar acum operează în zona de est a capitalei britanice.

Pe 30 mai a fost văzut în Barking, în timp ce acosta un trecător. Un cititor al Ziarului Românesc ne-a spus că a stat de vorbă cu persoana acostată, iar aceasta i-a spus că individul l-a uns cu mir și i-a cerut ceva bani pentru asta. Apoi, a mai spus trecătorul, i-a cerut numele pentru a-l scrie într-un caiet.Se pare că „preotul” face bani de ani de zile. Cineva a comentat pe Facebook că l-a văzut și în Spania, la Madrid.

O altă persoană a spus că l-a întâlnit în Walthamstow: „m-a miruit și mi-a dat o iconiță tip carton și mi-a cerut bani. I-am zis că nu țin cash și a sugerat să mergem la un cash machine dar am zis că sunt grăbită și mi-a cerut numărul de telefon”.

 

Un bărbat a comentat că l-a întâlnit în Eastham și a refuzat să îi dea bani, drept pentru care a fost afurisit.

Cum înșela o româncă bărbații de pe site-urile matrimoniale englezești. A strâns o adevărată avere!

VIDEO – Cum fură doi români 300 de lire dintr-un bancomat? Păcălesc o femeie că i-a căzut o bancnotă pe jos

Metoda “Accidentul”, ultima modă printre hoţi. Sunt vizate rudele din ţară ale “stranierilor”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Avertisment pentru americani. Evitaţi să mergeţi în Europa în această vară!

Chili con carne