in

Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

Un bărbat care urmărea filme porno și se masturba în fața copiilor, într-un tren care mergea spre Londra, a fost condamnat miercuri, 13 octombrie, pentru că atentat la decența publică.

David Valentine, în vârstă de 32 de ani, a fost văzut de un alt călător în timp ce se uita la conținut sexual pe telefon, și își atingea organul sexual.

Vagonul avea între 20-30 de pasageri, dintre care unii erau copii, potrivit My London.

Pasagerul care l-a văzut a raportat incidentul prin SMS la poliția britanică a transporturilor.

Când trenul a ajuns în stația Reading, polițiștii au urcat și i-au cerut lui Valentine să părăsească vagonul. Apoi a fost arestat pe peron.

Român pervers sărută cu forța o elevă în uniformă, în stația de tren. „Ești ca fiica mea…” Cu cinci ani în urmă fusese prins masturbându-se într-o stație de metrou din Londra

Un alt ofițer a rămas în tren pentru a lua declarații de la pasageri.


Valentine a primit un ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de cinci ani, precum și un ordin comunitar de 36 de luni, la ședința de judecată de vineri, 24 septembrie.

De asemenea, a primit ordin să participe la un program de tratament pentru infracțiuni sexuale de 35 de zile și să plătească taxe judiciare de 85 de lire sterline și o taxă suplimentară pentru victime de 90 de lire sterline.

„Abordarea hărțuirii sexuale este o prioritate absolută pentru noi și luăm în serios fiecare raport. Vrem ca toată lumea să știe că ne poate trimite un mesaj la 61016, indiferent dacă vi se întâmplă ceva în acel moment sau vi s-a întâmplat recent”, a transmis poliția.


Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

refugiat înjunghiat mortal

Londra: Refugiat afgan, înjunghiat mortal în fața unor copii care jucau rugby într-un parc

bestia din Luton

Tâlharul Săndel Hornea, „bestia din Luton”, condamnat la 16 ani închisoare