Seară de poezie organizată de Clubul Liberal LondraClubul Liberal Londra organizează pe 21 aprile o întâlnire culturală cu românii din Londra, care se va desfășura sub titlul de ” O seară de poezie românească cu Alin Balascan și prieteni”.

Potrivit unei invitații lansate de organizatori, evenimentul s-a nascut din dorința de a ”omagia cultura românească și bogația spiritului nostru național”. În același timp, invitația mai menționează că întâlnirea e pentru românii din Londra o ”ocazie de a se cunoaște mai bine, de a împărtăși din experiențele românilor din UK, dar și o oportunitate de a se bucura împreună de emoția și geniul marilor poeți români.”

Întâlnirea face parte din agenda Clubului Liberal Londra pe 2012, care include o serie de evenimente culturale, sociale care au ca scop închegarea comunității românești din UK.

Alin Balașcan este un tânăr actor, născut în Alexandria. În anul 2010 a ajuns în Londra pentru a studia un Master în Actorie în cadrul East 15 Acting School.

Evenimentul va avea loc în data de 21 Aprilie, ora 19:00 în Hope & Anchor, 1st Floor, 207 Upper Street, Islington, N1 1RL.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Migraţia goleşte România. Sărăcia, motorul exodului

Documentar despre românii implicați în fraudele la bancomate (Video)