in

Londra: Autoritățile nu au crezut-o, așa că și-a făcut singură dreptate. Vecinul pedofil de 77 de ani îi abuzase sexual fiul

Autoritățile nu au crezut-o, așa că și-a făcut singură dreptate. Povestea unei femei din Londra care și-a ucis vecinul de 77 de ani care îi abuzase sexual fiul.

O femeie a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare după ce și-a înjunghiat mortal vecinul pedofil. Ea a spus că era disperată să își protejeze copiii și nu voia să-l mai lase pe bărbat să facă rău și altor micuți. Fiul femeii fusese abuzat sexual de bărbatul în vârstă de 77 de ani.

La procesul din 2015, s-a constatat că bărbatul avusese 24 de condamnări pentru infracțiuni sexuale pe parcursul a trei decenii.

„Am făcut ce ar face orice mamă pentru că i-a făcut asta fiului meu Bradley, băiețelul meu. Nu am crezut niciodată că voi fi capabilă. Nu mă mândresc cu asta, dar măcar știu că nu poate răni pe nimeni altcineva. Nu sunt o persoană rea, dar știu că am făcut un lucru rău. Nu am negat asta niciodată și am fost pedepsită. Nu aș mai ucide niciodată. Nu mă văd ca pe un criminal. Dar nu regret ce am făcut. Eram o mamă disperată să-mi protejez copiii. Îmi amintesc că am luat un cuțit și m-am dus la Mick. Am vrut să-l conving să pledeze vinovat, astfel încât Bradley să nu trebuiască să depună mărturie. Mick a deschis ușa și a zâmbit. Era obraznic și arogant. Nu m-a ascultat. Era rece. Un bărbat diferit de cel care fusese vecinul meu prietenos. L-am înjunghiat. Mi-am pierdut controlul. Nu puteam lăsa pe altcineva să fie rănit, cineva trebuia să protejeze oamenii” a povestit mama a cinci copii, acum în vârstă de 38 de ani, recent ieșită din închisoare după ispășirea pedepsei.

Sarah spune că a apelat la poliție și la serviciile sociale atunci când a aflat că bărbatul este un agresor, dar nu a fost crezută de autorități. Bărbatul avea un apartament cu vedere spre un parc de copii și o școală din Canning Town, în estul Londrei. Își schimbase numele, astfel infracțiunile anterioare nu erau pe numele său actual, iar el nu se mai regăsea în registrul infractorilor sexuali.

Polițist pedofil. Un ofițer de poliție din Anglia recunoaște că a încercat să acosteze minori online

Potrivit The Sun, recent s-a descoperit că sute de infractori sexuali și-au schimbat numele din acte, fără ca autoritățile să fie anunțate. În cele mai grave dintre cazuri, bărbații cărora le-a fost interzis să mai lucreze în medii care includ copii / școli, grădinițe etc) și-au folosit noua identitate pentru a obține locuri de muncă tocmai în astfel de locuri, unde ulterior au comis alte infracțiuni de pedofilie.


„Habar nu aveam cine este cu adevărat. Cum aș fi putut? Mințise și își schimbase numele pentru a putea ataca copiii”. Agresorul, Michael Pleasted, i-a oferit unui băiat al femeii, Bradley, care avea pe atunci 12 ani, oportunitatea de a munci ca voluntar.

Sarah a fost de acord, fiind o metodă bună de se responsabiliza băiatul, dar când tânărul a început să își piară dorința de a mai merge la job, femeia și-a dat seama că există o problemă. Ulterior, Sarah a aflat că bătrânul de 77 de ani fusese acuzat că molestase doi copii.

„Îi cunoșteam pe băieți. Nu m-am îndoit de niciun cuvânt pe care l-au spus. A fost îngrozitor. Aveau 12 ani, atât de tineri. Bradley a spus că nu i s-a întâmplat nimic, dar era nevoit să dea o declarație video poliției pentru că lucrase cu Mick”, a povestit femeia.

Poliția știa că fiul ei fusese abuzat sexual

Bărbatul a pledat nevinovat și a fost eliberat pe cauțiune. Bradley și frații săi se temeau însă să mai locuiască în apropierea lui. Sarah a cerut ajutor poliției, dar autoritățile au sfătuit-o să se mute. „Ne-am dus în apartamentul mamei mele. Am crezut că va fi doar temporar. Am cerut Consiliului Newham să-l mute pe Mick. Au spus că nu pot face nimic. Ne putea adăposti, dar era departe de Londra. Am implorat serviciile sociale pentru sprijin. Nimeni nu a vrut să asculte”.

În noiembrie 2014, Bradley a clacat și a recunoscut mamei sale că și el fusese abuzat.

„L-am găsit smulgându-și părul din cap, tremurând și plângând. A continuat să-mi spună: Ar fi trebuit să-ți spun înainte, asta ar fi putut să-l oprească din a-i abuza pe acei băieți mai mici. A fost abuzat la magazin și în apartamentul lui. Am simțit că mi se face rău, aveam inima frântă”.

Bradley, acum în vârstă de 19 ani, a renunțat la anonimat pentru a vorbi despre trauma prin care a trecut. „Îmi era prea jenă la început. Nu am vrut să intru în necazuri, dar aveam coșmaruri, credeam că Mick avea să vină după mine”.

Sarah a stat atunci cu fiul său toată noaptea, explicându-i cum fusese atins și agresat sexual: „Am sunat la poliție. Au spus că știau pentru că Bradley le spusese în timpul interogatoriului video. I-am implorat să-l aresteze pe Mick. S-a întors acasă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic și, pentru că pledase nevinovat, victimele sale, inclusiv fiul meu, erau obligate să depună mărturie”.

Sarah a ales să își apere singură copiii și să îl oprească pe pedofil din a mai face rău și altor micuți.

A pus mâne pe un cuțit și și-a făcut dreptate singură

„Am băut două sticle de vin, m-am întors în vechiul meu apartament și am îngenuncheat pe podea ținând o fotografie a copiilor, țipând. Nu mai reușisem să plâng înainte – Bradley era mereu în preajmă. Vina pe care am simțit-o pentru că nu l-am protejat m-a copleșit. Atunci am luat cuțitul și m-am dus la Mick” a povestit ea.

Femeia l-a înjunghiat pe bătrân de opt ori. Ea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere și a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

„Nu am aflat până nu am ajuns în închisoare. Mă învinovățisem că i-am permis lui Bradley să petreacă timp cu el, când de-a lungul timpului autoritățile știau exact de ce era capabil și au închis ochii”.

Judecătorul a declarat că situația mamei este „cu adevărat excepțională” și a luat în considerare poziția ei de părinte singur atunci când i-a redus pedeapsa de la șapte ani la 3 ani și jumătate. Totuși, în ianuarie 2016, sentința a fost dublată de Curtea de Apel. Cât timp femeia a stat în închisoare, cei mici au locuit cu bunica lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.8]

Sucevenii din Londra au sărit să ajute familia Huluță. Mama și doi copii au murit în tragedia de la Răcăciuni, Bacău

Anglia: Moare la 34 de ani, infectat cu COVID-19. Nu credea în virus și a refuzat să se imunizeze