Menu

Și-a pierdut mâinile și picioarele din cauza infectării cu COVID-19. Imagini greu de suportat

Un medic de terapie intensivă a împărtășit bătălia devastatoare a unei femei cu boala COVID-19, în care și-a pierdut mâinile și picioarele.

Dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, a postat un videoclip pe Twitter în care arată cum pacienta sa merge pe picioare protetice după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele atunci când complicațiile din cauza virusului au cauzat cheaguri de sânge.

El a spus că tânăra de 32 de ani l-a rugat să spună povestea ei, în încercarea de a-i convinge pe alții să se vaccineze, scrie Metro.

Postând un videoclip cu titlul „Covid-19 i-a luat mâinile și picioarele”, medicul a scris în numele femeii: „Ea mi-a trimis asta și mi-a spus să vă spun … Cheagurile de sânge din cauza Covid pot fi prevenite cu un vaccin!”

Anterior, el publicat și alte fotografii cu femeia în diferite etape ale tratamentului.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a spus doctorul

Anglia: Moare la 34 de ani, infectat cu COVID-19. Nu credea în virus și a refuzat să se imunizeze

„Această pacientă a cerut să i se împărtășească povestea, astfel încât ceilalți să învețe și să caute să se vaccineze.”

Dr. Ely a explicat cum  complicațiile de la Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni care seamănă cu arsurile.

El a adăugat: „Asistentelor le-au trebuit multe ore în fiecare zi pentru a-i pansa rănile”.

Într-o postare ulterioară, el a adăugat: „A fost trist să văd că această tânără femeie își va pierde mâinile și picioarele care continuau să se usuce, lipsite de viață și nemișcate.”

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai menționat medicul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version