in

Și-a tatuat pe gât numele fostei iubite: „Acum ești proprietatea mea”. Român vinovat de hărțuire și furt

Un român de 30 de ani din Cheltenham, a fost găsit vinovat pentru hărțuire a fostei partenere și pentru că i-a furat lucrurile acesteia.Mai mult, Florin Raru și-a tatuat pe gât numele fostei iubite, spunându-i acesteia: „Acum ești proprietatea mea”.

Inițial, românul a fost acuzat că comportament coercitiv împotriva partenerei sale în perioada 1 septembrie 2014 – 7 aprilie 2017, se arată în Glouchester Live.


Însă, la jumătatea procesului această pistă a fost abandonată, iar Raru a fost acuzat de hărțuire și de două furturi, pe care el le-a negat.

Juriul l-a găsit vinovat pentru aceste fapte, iar el urmează să fie condamnat pe 27 februarie.

Femeia, care nu este cetățean european, a spus că l-a întâlnit pe român într-un pub din Elephant and Castle, Londra, și au început o relație, bărbatul devenindu-i sponsor pentru ca aceasta să poată rămâne în Marea Britanie. Ea a mai declarat că l-a iubit foarte multă, însă Florin începuse să o controleze. I-a interzis să se mai machieze sau să mai meargă la coafor.

La aceste acuzații, românul a spus că el doar i-a sugerat să „se poarte cât mai natural”.

În martie anul trecut, femeia a plecat în St. Lucia, în Caraibe, la mama sa bolnavă, iar bărbatul a devenit obsedat de ideea că ea ar avea acolo pe altul.

Apoi, Raru a anunțat autoritățile că și-a retras sponsorizarea făcută femeii, iar aceasta a fost arestată timp de nouă ore în aeroport la întoarcerea în Marea Britanie. Mai mult, bărbatul a luat-o pe fata acesteia de la școală spunând că a fost abandonată de mama ei, motiv pentru care copilul a fost luat în îngrijire temporară.

Pe 5 aprilie 2017, femeia a acceptat să se întâlnească cu fostul iubit. Ea spune că acesta a amenințat-o că o va ucide. Raru a negat acest lucru. „Nu eram decât un instrument în mâna ei. Vrea să rămână în Marea Britanie, nu să aibă o relație cu mine”, a afirmat românul.

El a mai susținut că femeia i-a spus că este însărcinată cu copilul său, pentru ca apoi să afle că nu e adevărat. A mai susținut că tatuajul pe care și l-a făcut pe gât a fost ideea acesteia pentru a-l convinge că relația lor era autentică și că ea i-a spus să scape de lucrurile din apartament.

Părăsit de iubita româncă, un englez se dezlănțuie: „Cerșetoare jegoasă, româncă ieftină ”

Irlanda. Român somat să părăsească țara în 48 de ore

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazuri de sclavie modernă în Irlanda de Nord. Polițiștii: „Suntem șocați de amploarea fenomenului”

Mare parte dintre românii calificați din România au emigrat: concluzia unui studiu european