in

ȘOCANT! În Anglia, mai ceva ca în Brazilia. Un bărbat a murit după o încăierare cu ciocane, cuțite și macete pe o stradă din Londra

Un bărbat de 35 de ani şi-a pierdut viaţa într-o încăierare cu alte trei persoane, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit. Incidentul a avut loc miercuri, pe o stradă din Greenwich.

Cei patru bărbaţi au început să se atace cu ciocane, cuţite şi macete. Victima identificată, Nathaniel Ago, a fost dus într-o stare critică la spital, unde a murit mai târziu. Acesta a fost înjunghiat fatal de către trei suspecţi în plină zi, în zona Greenwich. Mai mulţi martori au privit îngroziţi toată bătaia de la balcoane, iar unul ditre ei a reuşit să îi filmeze tot incidentul.

„Au fost patru tipi. Au început să se bată şi fiecare avea câte un cuţit în mână. Unul dintre ei avea o macetă lungă de 20 de centimetri. Părea că trei dintre bărbaţi se luptau cu al patrulea. Toţi păreau să fie de aceeaşi parte, mai puţin el. Lupta a continuat într-un cerc mare în jurul clădirilor. Se urmăreau, aruncau sticle unul în celălalt, foloseau cuţitele. A fost absolut groaznic. Şocant. Aceasta este o zonă frumoasă, te-ai fi aşteptat să vezi asta mai degrabă în Manaus în Brazilia, decât în una dintre străzile din Londra,” a declarat unul dintre martori, potrivit The Sun, citat de Observator.

I-a înnebunit căldura! LONDRA, sub asediul bandelor înarmate. Bătaie cu macetele, împușcături și înjunghieri în tot orașul

Poliţia a deschis o anchetă pentru crimă. I-a identificat pe suspecţii crimei, care au vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani. Inspectorul-şef Kate Kieran, care conduce ancheta, a declarat: “Aceasta este acum o anchetă de omucidere. Sunt încă dornic să aud de la oricine care a fost martor la incident sau care ar putea avea imagini cu camerele de înjunghiere sau evenimentele din jurul acestuia.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]


Vizita președintelui SUA în UK, motiv de scandal. „Inflamarea tensiunilor în Irlanda de Nord, un război al cârnaților”, „Biden, un senil”

Încă boală extrem de periculoasă a ajuns în Marea Britanie. S-au semnalat deja infecții cu variola maimuței, anunță ministrul Sănătății