in

ȘOCANT! Român înarmat cu o rangă amenință oamenii în fața unui supermarket din Anglia

Românul Marian-Emil Jorașcu, în vârstă de 18 ani, a amenințat oamenii în fața unui supermarket, în Brighton, în timpul restricțiilor cauzate de pandemie.

Martorii au declarat că românul a fost văzut pus la pământ de către polițiști în timp ce arma, raportată ca fiind o sabie, dar care era de fapt o rangă metalică, a fost luată ca dovadă. În timp ce era arestat, Jorașcu i-a scuipat și i-a amenințat pe polițiști.

La Curtea Magistraturii din Brighton s-a arătat că, într-un incident separat, românul își distrusese camera de hotel, provocând daune în valoare de 850 de lire sterline.

Jorașcu a deteriorat televizorul, patul, oglinda din baie, două noptiere, un scaun de birou și masa, pe 29 ianuarie.

El a recunoscut pagubele penale, deținerea unei arme ofensive în public și agresarea unui lucrător de urgență.

Al doilea incident, în afara supermarketului Morrisons, a avut loc după ora 22:00, pe 23 februarie.


Irlanda de Nord. Amenințări șocante la adresa unei românce: „Îți pun benzină și îți dau foc. Vreau un loc fără străini”

Un martor care se afla în zonă a declarat pentru The Argus: „Mergeam pe strada St James’s și l-am văzut pe tipul acesta în față la Morrison. Avea ceva la spate, părea fie o sabie samurai, fie un stâlp metalic. Când treceam pe lângă el, m-am gândit: „Era o armă? ”. Apoi a trecut o mașină de poliție.”

„Alte două mașini de poliție li s-au alăturat nu după mult timp”, a spus martorul. „Ofițerii au pus un bărbat la pământ și i-au pus în cătușe. Apoi au pus arma într-un fel de tub.”

La acea vreme, poliția din Sussex anunța: „Am răspuns la un raport cu privire la un bărbat cu o rangă care se comporta agresiv în centrul orașului Brighton, la ora 21.45, marți, 23 februarie.”

Jorașcu a fost închis pentru 12 săptămâni și i s-a cerut să plătească 100 de lire sterline despăgubire hotelului și 25 de lire sterline ofițerului pe care l-a scuipat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.7]
A murit primul bărbat vaccinat anti-COVID din lume. Britanicul William Shakespeare avea 81 de ani

Dezvăluiri ȘOCANTE despre premierul britanic. Credea că virusul este doar „o poveste de groază” și ceruse să fie infectat în direct la TV