in ,

Șofer român aducea albanezi ilegal în Marea Britanie. Imigranții aveau hainele îmbibate cu înălbitor pentru a deruta câinii poliției

Un român în vârstă de 42 de ani care aducea imigranți albanezi ilegal în Marea Britanie a fost condamnat la 3 ani de închsioare.

Costel Nicuța, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat de ofițeri ai Poliției de Frontieră, la intrarea în Eurotunnel la Coquelles, Franța, pe 27 februarie.

Trei albanezi care purtau haine înmuiate în înălbitor au fost găsiți ascunși într-o remorcă, de către ofițerii de frontieră.

Aceștia au avut nevoie de tratament medical, înainte de a putea fi predați autorităților, a precizat Ministerul de Interne britanic.

Nicuța a fost acuzat de asistarea imigrației ilegale în Marea Britanie și a fost arestat.

Șoferul camionului groazei rămâne în arest. Acuzat de 39 de fapte de omor, conspirație la traficul de persoane, imigrație ilegală și spălare de bani

Joi, 16 aprilie, a fost audiat la Canterbury Crown Court prin video link și s-a declarat vinovat.


A fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, a anunțat luni Ministerul de Interne din Regatul Unit.

Contrabandiștii încearcă adesea să ascundă mirosul încărcăturii ilicite, pentru a evita detectarea de către câinii antrenați.

Albanezii au fost găsiți în interiorul unui compartiment construit special pe acoperișul remorcii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Situație incredibilă pe Aeroportul Heathrow. Mii de pasageri din zone roșii COVID-19 continuă să ajungă în Marea Britanie

ONS: Cifra reală a morților infectați cu coronavirus în UK ar putea fi mult mai aproape de 23.000