in

Șofer român de TIR ucide o tânără în timp ce urmărea filme la volan. Instanța nu a fost deloc blândă cu el

Nouă ani de închisoare va face șoferul de TIR român care a provocat un accident groaznic pe M25 în timp ce se uita la un serial de comedie românesc deși se afla în plin trafic.

Viorel Săndulache, de 26 de ani, a lovit mașina în care se afla Abigail Harvey, de 21 de ani, în Dartford, Kent.

Judecătorul a spus că atunci când a văzut autoturismul lovit era prea târziu. Mai mult, Săndulache avea deja 12 puncte penalizare pentru folosirea telefonului mobil la volan.

El a primit nouă ani de închisoare pentru provocarea morții prin conducerea periculoasă a unui vehicul și o interdicție de a mai conduce pentru 10 ani.

Abigail, de 21 de ani, din Basildon, Essex, a murit la trei zile după accidentul din noiembrie 2017.

Procurorul Nina Ellen a spus că, înainte de accident și în timp ce camionul se mișca, au fost efectuate două căutări Google pe telefonul lui Săndulache.

Ea a declarat curții de coroană Maidstone: „Prima căutare a fost pentru seria unu a unui program de televiziune românesc. A doua căutare a fost pentru seria a doua”.

Ea a spus că o anchetă a concluzionat că Săndulache “a rulat acea emisiune de televiziune pe telefonul său, în momentul coliziunii”.
Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PNL : ”Vă pregătim o țară ca afară care să se numească acasă!”

Ruptă de beată, o româncă pe jumătate dezbrăcată își atacă partenerul englez. Bărbatul se baricadează și sună la POLIȚIE