Menu
in

Soțul câștiga bani în Anglia, soția îi transfera în contul amantului



O femeie din Trifeşti, raionul Rezina, Republica Moldova, este acuzată că a sustras banii agonisiți de soţul său în mai mulți ani de muncă în Anglia și i-a transferat în contul amantului.

Suma de 400.000 de lei moldovenești (aproximativ 18.000 de lire sterline) ar fi fost trimisă treptat în perioada martie – septembrie, scrie publika.md.

Femeia a fugit de acasă este acuzată de rudele soţului că a lăsat flămânzi şase copii.

„Suntem morți. Cât o îngrămădit toată viața. Și el încă i-o trimis de acolo lire și avea bani primiți pentru copii și pensia mea pe două luni a luat-o. O vândut brânză, o vândut caș. Până la os ne-o curățit”, a declarat mama victimei, Eugenia Ciobu.

„Mi-a zis că se duce la lucru și apoi să se ducă la fratele mai mare să-i ducă niște haine la cămin. Ați sunat-o? – Da. Ea nu răspundea la telefon”, a mai spus femeia cu privire la dispariția nurorii sale.

Iniţial, femeia de 36 de ani l-a convins pe soţul ei să îngroape banii agonisiţi în beci. După o perioadă, lipsa sumei din ascunzătoare a fost depistată de sora bărbatului. Vecinii povestesc însă că soții se certau des.

„El o bătea cum eu ocărăsc câinele, așa el pe ea. El nu o considera de femeie, el o înșelat-o cu cine o dorit și ea la fel. Cât o fost el acasă chiar nu am auzit nimic de ea. Ea era tot angajată, se ducea la lucru, venea acasă. Totul era normal. Chiar ne-a șocat faptul acesta când am auzit că ea e plecată, că o lăsat copiii”, spune un vecin.

„Ei la evidență cu violența în familie nu o stat. Noi acum am auzit de cazul acesta și noi, administrația publică locală, a rămas uimită. Avea amant și cu el o plecat, la el o plecat. Am înțeles că este un cetățean din România. Banii au fost transmiși treptat”, a spus primarul satului Trifești, Rezina, Mihail Budurin.

Inspectoratul de Poliţie din Rezina a deschis o cauză penală pentru furt. Infracţiunea se pedepseşte cu până la 12 ani de închisoare.

Și-a tatuat pe gât numele fostei iubite: „Acum ești proprietatea mea”. Român vinovat de hărțuire și furt

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version