in

Southampton. Un român și-a scos penisul la angajații unui magazin, după care a rănit un polițist

Un român care i-a oripilat pe angajații unui magazin a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Silviu Petcu, în vârstă de 27 de ani, fără domiciliu fix, a apărut joia trecută, 15 aprilie, la Winchester Crown Court, pentru a fi condamnat pentru o serie de infracțiuni.

Pe 4 martie, anul acesta, Petcu a fost în magazinul Co-op, din High Street, Alton, unde s-a prefăcut că vrea să cumpere o sticlă de vin. În schimb s-a dus în spatele casei de marcat pe care a scos-o din priză pentru a-și conecta telefonul.

Mai târziu, s-a întors și a scuipat-o pe o angajată care gestiona numărul clienților din magazin.

A fost arestat atunci și apoi eliberat, cu condiția de a nu mai intra în magazinul respectiv. Însă, pe 15 martie, s-a întors, a luat o sticlă de vin de pe raft și a băut din ea și a pus-o la loc, râzând.

Dagenham. Agresor sexual român atacă o tânără în autobuz. A pipăit-o și i-a arătat penisul


A părăsit apoi magazinul, s-a dus la fereastra laterală, și-a dat jos pantalonii, și-a scos penisul, l-a ținut și a făcut semn către angajați, a spus procurorul.

Poliția a fost chemată și, în timp ce era arestat, Petcu a apucat mâna unuia dintre polițiști, și l-a zgâriat cu unghiile, până la sânge.

Din cauza incidentului din ziua respectivă și a incidentului anterior, una dintre angajatele magazinului și-a dat demisia, deoarece nu se mai simțea în siguranță, a mai spus procurorul.

Pe 20 martie, în mașina lui Petcu s-a găsit canabis și 10 pungi cu cocaină de vânzare.

Instanței i s-a spus că Petcu a sosit din România la începutul anului și nu și-a găsit de lucru, așa că „a făcut bani prin săvârșirea infracțiunilor”.

Avocatul lui Petcu a spus că acesta venise din România de câteva luni, și pentru că nu și-a găsit un loc de muncă a ajuns să facă infracțiuni. El s-ar fi implicat în traficul de droguri pentru a trimite bani mamei sale, în România.

Apărătorul a mai spus că la sfârșitul anului trecut a rămas fără adăpost, cerșind mâncare și bani.

Petcu a fost închis timp de doi ani, după ce a pledat vinovat de expunere indecentă, furt, atac asupra unui lucrător de urgență, atac, pagube penale, deținere de canabis și deținere cu intenția de a furniza cocaină.
Marea Britanie: Persoane care au avut COVID, reinfectate în mod deliberat

Dublin: Român ucis de un adolescent de 17 ani pentru un telefon mobil