in ,

Speranțe ruinate în Marea Britanie. Numărul deceselor zilnice aproape s-a dublat, după două zile de scădere. 873 de morți în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a anunțat încă 873 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, cifra totală a morților fiind de 17.382.

Această creștere a deceselor este cea mai mare creștere de sâmbătă, 18 aprilie (888) și o cifră aproape dublă față de ieri (449).

Datele NHS arată că 8 aprilie rămâne cea mai mortală zi de până acum și ziua vârfului pandemiei de coronavirus.

De asemenea, casele de îngrijire din Anglia și Țara Galilor au înregistrat decesele a cel puțin 1.644 rezidenți, până la 10 aprilie – 10% din totalul deceselor din Marea Britanie de COVID-19.

Daily Mail: Boris Johnson este acum atât de înspăimântat de coronavirus încât ar putea păstra restricțiile până în 2021

„Acest lucru demonstrează efectul teribil pe care coronavirusul îl are asupra persoanelor în vârstă și a persoanelor cu dizabilități din casele de îngrijire”, a spus Liz Kendall, ministrul din umbră al asistenței sociale din partea Partidului Laburist.

„Guvernul trebuie să publice zilnic cifrele deceselor cauzate de COVID-19 în afara spitalelor, inclusiv în casele de îngrijire, astfel încât să știm adevărata amploare a problemei”, a continuat ea.


Pacienții decedați în ultimele 24 de ore aveau între 22 și 103 ani, iar 24 dintre aceștia nu aveau probleme de sănătate.

Scoția a raportat încă 70 de morți, în ultimele 24 de ore, numărul total din această țară ridicându-se la 985.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Daily Mail: Boris Johnson este acum atât de înspăimântat de coronavirus încât ar putea păstra restricțiile până în 2021

Prinţul Charles, mesaj cu ocazia Paştelui ortodox: „Mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil”