Spitalele din Londra intră în criză de OXIGEN din cauza numărului enorm de pacienți cu coronavirus

Un spital din Londra a declarat incident major din cauza problemelor legate de lipsa de oxigen cauzată de numărul mare de pacienți cu coronavirus internați în secțiile sale.

Spitalul Queen Elizabeth, din Woolwich, sud-estul Londrei, a fost nevoit să ceară duminică, 27 decembrie, Serviciului de Ambulanță din Londra să ducă pacienții de urgență la alte spitale, pe fondul îngrijorărilor legate de fluxul de oxigen pentru pacienți, relatează The Independent.

Este cel mai recent incident de acest fel, mai multe spitale din Londra având astfel de probleme în ultimele 10 zile, capitala britanică fiind afectată de o creștere a noilor infecții cu Covid-19 și a internărilor în spitale.

Spitalul cu 500 de paturi, care face parte din Lewisham și Greenwich NHS Trust, a apelat la personal suplimentar duminică, după ce incidentul a fost declarat în jurul orei 13:00.

Coronavirus, situația se agravează în Marea Britanie, redeschiderea școlilor după sărbători ar putea fi amânată

Pacienții sosiți la urgență cu ambulanța au fost trimiși la Spitalul King’s College și Spitalul St Thomas. Problemele au durat cel puțin până la ora 22.00, duminică seara.


Spitalul a continuat să accepte totuși copii și pacienți cu stop cardiac.

Alte spitale au avut aceeași problemă în timpul pandemiei, numărul mare de pacienți cu coronavirus având nevoie de mai mult oxigen decât s-a putut furniza cu ajutorul infrastructurii existente.

Problema este mai gravă acum, deoarece mult mai mulți pacienți cu Covid-19 sunt tratați fără a fi ventilați, folosind măști speciale care utilizează mai mult oxigen decât un ventilator.

Trusturile NHS încearcă, de asemenea, să trateze cât mai mulți pacienți cu probleme de rutină care pot avea nevoie de oxigen.

NHS Anglia a declarat că cheltuie 15 milioane de lire sterline pentru îmbunătățirea aprovizionării cu oxigen în unele spitale, dar a anunțat managerii, în noiembrie, să efectueze controale zilnice asupra rezervelor lor de oxigen, inclusiv a cantității de oxigen din aer din cauza riscului de incendii, dacă depășește 23%.

Serviciul de Ambulanță din Londra a raportat că se confruntă cu cele mai aglomerate zile, cu 8.000 de apeluri în a doua zi de Crăciun și ambulanțele amânate în afara spitalelor ore în șir.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vaccinarea a două milioane de persoane pe săptămână ar salva Marea Britanie de un al treilea val al pandemiei

Va costa o avere să dai telefon din Marea Britanie în România. Noile tarife de roaming începând de la 1 ianuarie