in

Staines: Doi români au agresat sexual și au tâlhărit o femeie

Staines: Doi români au agresat sexual și au tâlhărit o femeie

Doi români au fost condamnați la 15 ani de închisoare, fiind găsiți vinovați pentru agresarea sexuală și tâlhărirea unei femei în Staines.

Ionuț Cristea, în vârstă de 27 de ani, și Valentin Buga, în vârstă de 19 ani, au fost identificați cu ajutorul filmărilor de pe camerele de supraveghere.


Victima trecea peste un pod către centrul orașului, când cei doi au alergat în spatele ei și au trântit-o la pământ.

Au ținut-o jos și au încercat să-i scoată hainele, atacând-o sexual. Femeia a încercat să îi împingă, iar cei doi infractori au fugit cu geanta, telefonul și cheile casei sale.

Răpeau femei și le violau în mașină, pe câmp. Doi moldoveni își așteaptă sentința în Anglia

Un bărbat a chemat poliția după ce a găsit-o pe femeie în apropiere de locul agresiunii.

Cei doi români au primit sentințe cu închisoarea la Guildford Crown Court după ce au pledat vinovați la toate acuzațiile.

Ionuț Cristea, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnat la patru ani și jumătate pentru tâlhărie și șapte ani de închisoare pentru agresiune sexuală prin penetrare, pedepsele vor fi efectuate concomitent.

Valentin Buga, 19 ani, a fost condamnat la patru ani pentru jaf.Marea Britanie. Se are în vedere un „lockdown” total de două săptămâni. Specialiștii: „Ar reduce la jumătate numărul deceselor de COVID-19”

Marea Britanie. Se are în vedere un „lockdown” total de două săptămâni. Specialiștii: „Ar reduce la jumătate numărul deceselor de COVID-19”

Moment șocant în Londra: Poliția oprește o nuntă de 100 de persoane. Proprietarul localului, pasibil de plata unei amenzi de 10.000 de lire sterline