in

Suporterii britanici, distracție extremă înaintea finalei Euro 2020: Și-au băgat artificii în zonele dureroase și s-au filmat

Imagini șocante înregistrate înaintea finalei de ieri a Euro 2020 cu suporterii britanici fac înconjurul Internetului.

Mai mulți suporteri s-au lăsat probabil duși de euforia dinaintea meciului și au ales să se distreze într-un mod grotesc, dar mai ales periculos, scrie Daily Mail.

Astfel, surescitați probabil și de multele beri băute încă de dimineață, unii au fost fotografiați în timp ce își băgau artificii în diferitele orificii ale corpului, în timp ce prietenii lor se distrau copios.

VIDEO – Cum arăta Londra după Finala Euro 2020 de aseară: Suporterii nemulțumiți au lăsat în urmă munți de gunoaie

Clipurile au început să circule duminică pe rețelele de socializare.

Azi, după meci, unii și-au dat seama de grozăvie și au comentat: „Mă întreb ce gândea omul care și-a înfipt artificii în partea din spate?”


„Dacă ești dezamăgit în această dimineață, gândește-te la tipul care și-a băgat o rachetă în fund. Imaginați-vă cum s-a simțit”, a comentat un altul.

„Dacă ar fi să îmi bag o rachetă în fund și să o aprind aș face-o după ce echipa mea ar câștiga”, a spus un alt comentator.


…Suporterii britanici, distracție extremă înaintea finalei Euro 2020: Și-au băgat artificii în zonele dureroase și s-au filmat…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

VIDEO – Cum arăta Londra după Finala Euro 2020 de aseară: Suporterii nemulțumiți au lăsat în urmă munți de gunoaie

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Pur și simplu nu putem eradica acest virus”