in

Suspect arestat în cazul românului ucis cu bestialitate în DublinPoliția a arestat un suspect în cazul românului Ioan Artene Bob, ucis săptămâna trecută în centrul orașului Dublin, Irlanda, scrie The Irish Times.

Potrivit acestei publicații, suspectul este interogat la acest moment și poate fi ținut în custodie 24 de ore fără a fi acuzat.

Cel arestat are vârsta de 30 de ani și a fost ridicat de polițiști miercuri, 18 aprilie, din stația Tallaght din Dublin.


El a fost reținut în conformitate cu secținea 4 din Legea penală irlandeză, care permite poliției să îl interogheze fără a-l acuza, pentru 24 de ore.

Românul ucis, în vârstă de 49 de ani, nu a avut niciodată probleme cu legea în Irlanda. El a fost rănit grav și a fost găsit în Parcul Sean Walsh, Tallaght, vineri, 13 aprilie, cu puțin timp înainte de ora 8 dimineața.

Bob a fost dus la Spitalul Tallaght, dar a murit în aceeași seară. Porivit unei expertize medico-legale, victima a fost bătută până la moarte, suferind mai multe răni interne.

Bob se afla în Irlanda de trei ani unde lucra în construcții, avea un partener și un fiu în vârstă de opt ani în România.

Ultima dată el a fost văzut în nordul orașului, joi, 12 aprilie, la ora 20:30.

Bob are o soră în Dublin și a locuit anterior cu ea în oraș, dar s-a mutat recent de acasă.

Român omorât pentru 400 de euro. Mobilul crimei din Dublin a fost jaful

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lincolnshire. Român de 32 de ani, urmărea femei într-un Lexus alb. Acuzat de hărțuire

Se caută angajați pentru hotelurile de pe litoral. Cameristele acceptă doar salarii de peste 500 euro