in

Tâlharul Săndel Hornea, „bestia din Luton”, condamnat la 16 ani închisoare

Tâlharul român Săndel Hornea, zis „bestia din Luton” care s-a prezentat în calitate de șofer Amazon și a atacat o familie, a fost condamnat în 14 octombrie la 16 ani închisoare.

Bestia din Luton

Atacul a avut loc în 2019. Sandel Hornea, în vârstă de 36 de ani, a sunat la casa familiei din Luton, Beds, îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă și purtând un colet.

A sunat la sonerie și a lovit-o imediat pe fata de 14 ani în față, când aceasta i-a deschis ușa.

Fata a căzut inconștientă din cauza loviturilor, apoi Hornea a lovit-o în cap pe bunica fetei, de 61 de an, apoi pe mătușa fetei, târându-le prin casă pline de sânge.

Scenele îngrozitoare în care Hornea le-a atacat pe cele trei au fost surprinse de camerele de supraveghere din casă.

Românul supranumit „Bestia din Luton” a fost extrădat în Marea Britanie pentru a fi judecat. A bătut trei femei în timpul unui jaf


Hornea a lovit-o din nou când aceasta a strigat după ajutor și i-a fracturat arcada ochiului.

Românul a fugit din casă cu o consolă de jocuri despre care a crezut că este hard disk-ul camerei de supraveghere.

bestia din Luton

BESTIA din Luton care a mutilat două femei și o adolescentă de 14 ani a ajuns personaj de documentar la Channel 4

A fugit în România

A fugit în România, dar victimele – o familie bogată de chinezi din Luton – au postat filmările șocante și au oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline.

Cu ajutorul amprentelor de pe coletul fals de la Amazon, poliția din România l-a capturat pe Hornea și l-a extrădat în Marea Britanie.

Recidivist periculos

Poliția din Bedfordshire a descoperit că acesta are numeroase condamnări în România, Ungaria și Italia pentru trafic sexual.

Hornea este un recidivist periculos, condamnat la închisoare în Italia pentru trafic sexual. De asemenea, românul a mai fost condamnat și în România și Ungaria, pentru același gen de fapte.

Hornea s-a mutat în Marea Britanie în 2018.

Inspectorul Tom Hamm a declarat: „Cum poate cineva care a făcut nouă ani de închisoare să aibă voie să vină aici?”

Răufăcătorul a pledat vinovat la Luton Crown Court pentru rănire, vătămare corporală gravă.

Ulterior, Hornea le-a spus avocaților săi că se află sub influența drogurilor sau a alcoolului și că altcineva i-a spus să comită jaful și agresiunile.

Românul supranumit „Bestia din Luton” a fost extrădat în Marea Britanie pentru a fi judecat. A bătut trei femei în timpul unui jaf

Circumstanțe agravante

În condamnare, judecătorul Mark Bishop de la Tribunalul Luton a spus că pedepsele cu închisoarea anterioare ale lui Hornea erau un factor agravant în severitatea pedepsei sale cu închisoarea.

Hornea a executat 11 ani și jumătate de închisoare în România pentru o serie de infracțiuni, inclusiv agresiune, trafic sexual și controlul unor minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani pentru prostituție.

„Atac șocant și sălbatic”

În observațiile sale, judecătorul Bishop a spus, citat de The Sun:

„Este clar că acest atac a fost planificat în prealabil.

Acest lucru este evident prin faptul că subterfugiul tău este să te îmbraci ca un șofer de livrare Amazon, purtând ceea ce arăta ca o livrare.

Folosirea violenței a fost imediată, nemiloasă și îngrozitoare de urmărit”.

Condamnându-l pe Hornea, judecătorul a adăugat:

„Acesta a fost un atac șocant și sălbatic asupra a trei femei cu vârste cuprinse între 14 și 61 de ani în propria lor casă, care a lăsat două dintre ele inconștiente – una cu fracturi la față și care a trebuit să fie supusă unei operații, iar alta cu două hematoame pe creier.

A treia a fost lovită cu pumnul de patru ori în față și a rămas cu vânătăi”.

Victima de 14 ani, a suferit fracturi la față, în timp ce victima în vârstă de 61 de ani a suferit două sângerări pe creier – ambele au fost spitalizate. A treia victimă a suferit vânătăi la față.

O declarație a victimei a victimei adolescente, rezumată în instanță de judecător, a spus că are deseori coșmaruri despre spargerea casei sale.

Judecătorul Bishop a spus:

„Nu se mai simte în siguranță acasă, care este un loc în care ar trebui să se simtă în siguranță.

Când sună soneria, se simte de parcă ar vrea să fugă. Acum are anxietate și stres.”

Hornea trebuie să ispășească cel puțin 11 ani din pedeapsa de 16 ani de închisoare înainte de a fi eligibil pentru eliberare condiționată.Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

Prins în timp ce se masturba în fața copiilor într-un tren spre Londra

copii în Regatul Unit

Românii fac copii mulți în Regatul Unit. Locul 2 la nașteri după pakistanezi