in

Tânăr de 20 de ani găsit înjunghiat mortal într-o casă din estul Londrei

înjunghiat estul Londrei

Un tânăr de 20 de ani a fost găsit înjunghiat mortal, într-o casă din estul Londrei. Poliția arată  că ofițerii au fost chemați la Hudson Close, Plaistow, Newham, în urma unor informații despre o înjunghiere, de ieri după-amiază (19 aprilie).

Ofițerii au sosit la fața locului la ora 15.20, împreună cu paramedicii de la  Serviciul de Ambulanță din Londra. În ciuda eforturilor paramedicilor, victima a fost declarată decedată la fața locului.

Polițiștii spun că se cunoaște identitatea victimei, care nu a fost făcută publică încă, iar rudele sale apropiate au fost informate și sunt „susținute de ofițeri specialiști”. Până acum nu au existat arestări.

Paște însângerat în Londra: Șase persoane înjunghiate în weekend

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat pentru MyLondon: „Poliția a fost chemată la 15.21, marți, 19 aprilie, la o adresă din Hudson Close, E15, în urma raportărilor cu privire la o înjunghiere.”

„Un tânăr de 20 de ani a fost găsit cu răni înjunghiate. În ciuda eforturilor paramedicilor, acesta a fost declarat decedat la fața locului.”

„În această etapă foarte incipientă nu au existat arestări. Poliția lucrează pentru a stabili circumstanțele și există o zonă a crimei”, mai arată poliția.


Poliția îndeamnă pe oricine are informații despre incident să sune la 101, citând referința CAD 4484 din 19 aprilie. În mod alternativ, puteți suna anonim la Crimestoppers, la 0800 555 111.


…Tânăr de 20 de ani găsit înjunghiat mortal într-o casă din estul Londrei…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

hepatită copii

Focarul de hepatită depistată prima dată la copii din Regatul Unit se extinde în Europa

Fetiță de 10 ani a murit după un atac de cord

Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney