in

Tânăr de 20 de ani, ucis lângă magazinul de lux Harrods din centrul Londrei. Tâlharii au vrut să îi ia ceasul de 34.000 de lire sterline

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis, chiar lângă magazinul de lux Harrods, din centrul Londrei de către tâlharii care au vrut să pună mâna pe ceasul său în valoare de 34.000 de lire sterline.

Colegul său a fost înjunghiat, de asemenea, dar medicii au reușit să îl salveze.

În Londra, la Inner London Crown Court, a început procesul tâlharilor care i-au jefuit pe studenții Mohammed Al-Araimi și Nasser Kanoo, de la King’s College Londra. Primul, în vârstă de 20 de ani, a murit în urma rănilor provocate prin înjunghiere.

Potrivit My London, incidentul a avut loc pe 5 decembrie 2019.

Badir Al-Nazi, în vârstă de 24 de ani, și Arseboon Dilbaro, în vârstă de 22 de ani, sunt acuzați de asasinarea lui Mohammed.

Procurorul a declarat instanței că Mohammed și Nasser luaseră cina împreună la un restaurant din Knightsbridge, situat aproape de Harrods,, în jurul orei 22.52.


Au părăsit restaurantul împreună și au început să meargă către locuința lui Mohammed, aproape de Hyde Park.

După ce au mers 10 metri pe o alee, perechea a fost atacată din spate, a declarat anchetatorul.

Anglia: Român înarmat cu un cuțit participă la o răfuială în stradă

„Al- Nazi l-a apucat pe Mohammed Al-Araimi de gât. Atacul a fost filmat de camerele video stradale. Mohammed a lovit atacatorul cu pumnul, dar al doilea pumn l-a nimerit pe prietenul său Kanoo”, a mai spus procurorul.

A fost o luptă între Al-Nazi și Mohammed, în timpul căreia Mohammed a fost înjunghiat în piept. Al doilea atacator, Dilbaro s-a confruntat cu Kanoo. După ce a fost înjunghiat, Mohammed a fugit spre de-a lungul Basil Street, spre Harrods.

Kanoo s-a speriat și a fugit după el. În timp ce Kanoo alerga, a simțit o durere deasupra șoldului stâng și crede că acela a fost momentul în care a fost înjunghiat.

Atacatorii i-au urmărit pe cei doi, iar Al-Nazi a aruncat arma care era, potrivit anchetei, un cuțit de bucătărie.

La scurt timp, Mohammed s-a prăbușit la pământ, plin de sânge.

Oamenii de ordine de la Harrods au încercat să îi ofere primul ajutor împreună cu trecătorii, printre care era și un medic.

Acesta a reușit pentru scurt timp să repornească inima lui Mohammed, dar acest lucru nu a putut fi susținut și a suferit un stop cardiac înainte de a putea fi transportat la spital.

A fost declarat mort în jurul orei 00.39.

Ceasul Patek Phillipe purtat de Mohammed are o valoare estimată la 34.460 GBP, în timp ce ceasul purtat de Nasser costă 7.150 GBP.

Pe 7 decembrie, la două zile după incident, Dilbaro a cumpărat bilete de avion de la Aeroportul Heathrow spre Cairo prin Atena.

Poliția a percheziționat trei adrese conectate cu Al-Nazi, dar acesta nu se afla acolo.

Cu toate acestea, el s-a predat la secția de poliție Charing Cross, în dimineața zilei de 8 ianuarie 2020.

Dilbaro s-a întors în Marea Britanie pe 14 iulie 2020 și a fost arestat pe Aeroportul Heathrow.

Al-Nazi a pledat vinovat de posesia unei arme ofensive, dar neagă crima și tentativa de jaf.

Dilbaro neagă uciderea, vătămarea corporală gravă cu intenție, tentativa de jaf și amenințarea unei persoane cu un cuțit.

Procesul continuă.


Tânăr de 20 de ani, ucis lângă magazinul de lux Harrods din centrul Londrei. Tâlharii au vrut să îi ia ceasul de 34.000 de lire sterline…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Moare de COVID după ce s-a infectat într-un pub, la meciul Anglia-Croația. Rudele: „Dacă era vaccinat ar fi fost acum printre noi”

Anglia: Șofer profesionist român, prins băut la volan. „Dacă îmi pierd permisul, îmi pierd mâinile”