in

Tânăr român ucis în Anglia. Familia strânge bani să îl înmormânteze acasă

Un tânăr român a fost ucis în Marea Britanie. Familia strânge acum bani să îl îngroape acasă.

Alexandru Marin Constantinescu plecase la muncă în străinătate, pentru a-și creste fetița rămasă în țară.

Avea doar 30 de ani și a fost găsit cu o rană gravă în piept, pe 7 aprilie, la ora 19:00, în parcul de rulote Brotherhood Wood, lângă Caterbury.

Românul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat mort la fața locului.

Patru bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă, doi dintre ei fiind eliberați, iar doi au rămas în custodia poliției. Joi, un alt român, Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, a fost acuzat de crimă.

Apropiații tânărului din Radomirești, Olt, au inițiat o strângere de fonduri pentru repatrierea corpului lui Alexandru. Familia îl așteaptă acasă, să îl jelească și să îl îngroape creștinește.


„Îl vreau pe tati acasă, strigă acest îngeraș. Viața lui Alexandru s-a oprit pe 7.04.2019 la Cantebury în Anglia, era tânăr, plecat din țară pentru un trai mai bun să-și ajute familia, să își crească fetița. Din păcate, mâini criminale au întrerupt acest vis, acum Alexandru va ajunge acasă într-un sicriu. Familia îl așteaptă să-i aprindă o lumânare, o familie modestă din comuna Radomirești Județul Olt. Nu dispun de suma necesară repatrierii și cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet . Să-i ajutam să-l ducem pe Alexandru să odihnească în pământ străbun. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul lansat pe Facebook, unde apropiații tânărului au lansat o campanie de strângere de fonduri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Răspunsul unui român din Londra l-a uimit pe șoferul care i-a livrat un pachet de acasă: „Nu mai suntem români de cinci ani”

Românii din străinătate, invitați de Paște în Bucovina. Flutur: „Vă așteptăm cu mult drag”