in

Țara Galilor. Condamnat pentru sex cu o minoră de 14 ani. Judecător: „Aici nu se aplică legea din România”Un român căsătorit și cu patru copii a fost găsit vinovat pentru activitate sexuală cu o fată de 14 ani.

Potrivit walesonline.co.uk, Marius Ciprian Radu, în vârstă de 38 de ani, a fost închis pentru că a făcut sex cu o minoră din Swansea.

Radu avea 36 de ani în momentul incidentului – victima era în vârstă de 14 ani.


Procurorul a declarat că activitatea sexuală a avut loc într-o casă din oraș, în decembrie 2016.

Fata a declarat că românul i-a spus fetei că i se va întâmpla “ceva rău” va spune cuiva despre incident.

Procurorul au spus că părinții victimei au observat o schimbare în comportamentul acesteia, în urma incidentului și au întrebat-o ce s-a întâmplat.

Când a fost arestat, Radu a spus poliției că a crezut că fata avea 16 ani.

Procurorul a declarat instanței că o examinare a telefonului mobil al lui Radu a arătat că a vizitat site-uri care sugerau că are interes pentru fete tinere.

Mama fetei a declarat că fiica ei a fost „retrasă” de la incident, petrecând mai mult timp acasă și mai puțin cu prietenii.

Avocatul românului a spus că până de curând vârsta consimțământului în România era de 15 ani.

Acesta a recunoscut faptul că clientul său a încălcat legea, dar a spus că a fost “mai degrabă nesăbuit decât intenționat și rău”.

El a făcut o analogie între clientul său și povestea romanului controversat Lolita – despre un bărbat de vârstă mijlocie care devine obsedat de o fată de 12 ani – adăugând că Radu “ar fi trebuit să știe mai bine, dar nu a făcut-o”.

Judecătorul a spus că „în Marea Britanie nu se aplică legea română”. El l-a condamnat pe român la patru ani de închisoare și înregistrarea sa în registrul infractorilor sexuali pentru tot restul vieții.

Țara Galilor. Pedofil român condamnat la trei ani de pușcărie. Își dăduse întâlnire cu o minoră de 14 ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul de Interne britanic a demisionat. Ce își propusese Amber Rudd cu privire la imigrație i-a înfuriat pe parlamentari

ATENȚIE! Permisul de conducere din Marea Britanie, fără valabilitate în UE după Brexit