in

Teroare la Birmingham, mai multe persoane au fost înjunghiate în timpul nopții

Mai multe persoane au fost înjunghiate în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Anglia, a anunţat poliţia.

O persoană a murit și alte 7 au fost rănite în urma înjunghierilor. Doi dintre răniți, un bărbat și o femeie, sunt „în stare gravă”.

Poliţia a catalogat înjunghierile drept un “incident major”.

Într-un comunicat de presă, poliţia a indicat că a primit un apel la orele locale 00:30 (23:30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham (centrul Angliei), iar ulterior a fost anunţată că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel.

“Avem cunoştinţă de faptul că sunt rănite câteva persoane, dar în acest moment nu suntem în situaţia de a preciza câte sau care este starea lor. Se lucrează pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi ar putea dura ceva timp până când vom putea confirma ceva. În această fază nu ar fi potrivit să speculăm în privinţa cauzelor incidentului”, a anunţat inițial poliţia din West Midlands.

Un martor a declarat pentru BBC Radio 5 Live că atacul pare a fi fost efectuat de „un grup de băieți împotriva unui alt grup de băieți”.

Un alt martor a declarat postului că a auzit insulte rasiste și homofobe în timpul incidentului, în timpul a ceea se s-ar chema o „noapte multiculturală” în cluburile din apropierea Centrului Arcadian.

Un suspect a fost arestat duminică, la Birmingham, în legătură cu incidentele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – FC Balkan, o academie românească de fotbal din Londra cu o altfel de viziune. Bogdan Pavel: «Cred într-un parteneriat părinți – antrenori, în beneficiul copiilor»

copii scoala UK

Profesoară din UK, după deschiderea școlii: „Nu am văzut nici măcar un elev să se spele pe mâini”